PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395846}

Silent Hill: Apokalipsa

Silent Hill: Revelation 3D
2012
5,1 34 tys. ocen
5,1 10 1 34135
3,4 11 krytyków
Silent Hill: Apokalipsa
powrót do forum filmu Silent Hill: Apokalipsa

na filmie świetnie się bawiłem ! przez całe półtorej godziny byłem wciągnięty w film...
9/10

ocenił(a) film na 4
RinOkum

Ludzie za bardzo oceniają film przez pryzmat gry. Ja jestem wielkim fanem gier, ale mimo to film mi się podobał. Nie może być taki sam, w końcu w grze jesteśmy cały czas odizolowani od innych, stąd bierze się magia klimatu. Bałem się tylko tych szpanerskich efektów, które zupełnie nie pasują, ale jestem pozytywnie zaskoczony. Natomiast tak jak inni, uważam, że ostatnia walka była całkowicie zbędna i niepotrzebna. Ode mnie 7/10 z takiego względu, że 8 dałem za część pierwszą, która jednak była dla mnie ciut lepsza.

ocenił(a) film na 6
Bloody6

Ja też oceniam przez pryzmat poprzedniej części, która była lepsza od tej dlatego dałem tylko 6.

ocenił(a) film na 6
RinOkum

no wlasnie niewiem dlaczego taka słaba ? normalnie Film Powninien Mieć 9/10 Bardzo Dobry Efekty 3D Cala Fabuła mi sie Podobała

RinOkum

Też nie mam bladego pojęcia 80% tematów wychwala film, a ocena zamiast wzrastać spada..

ocenił(a) film na 8
ArghesS

Mam tak samo jak ty ;) Świetnie się bawiłem na filmie ;D

ocenił(a) film na 6
shaks1995

ja też Film Niezly 8/10 Fajnie Zrobiony w 3D !!!

RinOkum

Też tego nie rozumiem. Nie wiem co tam się kur...powinno dziać, żeby ludzie oceniali wysoko ten film :P Wiem, że niektórym nie pasowało 3D(chociaż dla mnie to duży plus), ale film był dobrze zrealizowany i wydaje mi się, że na ocenę niższą niż 6, nie zasługuje.