Spokojnie można zobaczyć - całkiem fajna i udana komedia kryminalna - lubię takie klimaty.Niezła intryga - jak to w tego typu filmach bywa wszystko miało pójść gładko,ale nie poszło i się skomplikowało.Jest w tym filmie cała galeria wyrazistych typków i postaci,jest świetna żeńska obsada i jest niezły humor - można się kilka razy szczerze uśmiechnąć.Polecam.
Film ktory nie zostanie doceniony przez przecietnego ogladacza, bo jest zwyczajnie niesztampowy i wymyka sie konwencjom. Mnie najbardziej podoba sie motyw jakze dzis na czasie parcia na szklo za wszelka cene - chec bycia zaakceptowanym ktora determinuje szczescie w zyciu. Sztuczne martwe relacje ktore utrzymuje sie calymi dzisiecioleciami bo jest tak wygodnie. Niezle motywy tez gangsterskie - zeby dzis byc mafiozem nie trzeba byc karkiem z armia zolnierzy. Ironia do bolu - determinacja matki i zony zeby jednak byc zyc i spelnic swoje szczescie osobiste. A do tego naprawde niezle watki drugoplanowe chocby kochanki naprawde przekomiczny i to zaskoczenie w oczach gdy do niej dociera ze jednak umrze .......
Co tak rozbawiło kleju30? Jak mordowali dziewczynę czy jak katowali chłopaka, a może jak znęcali się nad wieloma innymi osobami?
Luzik - przecież to jest komedia kryminalna,a nie dramat Kieślowskiego.Ja lubię taki czarny humor na ekranie.
Taaa...
Każden jeden lubi jak murzyna na filmie zaszczelom!
Bo to jest taki czarny humor.
Też to uwielbiam!
A ty pani w łokularach co tu wsadziła kijek miendzy szprychy, to ja też mówię NIE!
Bo żodyn cud z tej ewy nie jest.
Ani pierwszy, ani drugi, ani żodyn...
Hahahaha - Kotlet kolego jesteś mistrzem - co Ty jarasz,że piszesz takie zaj....ste komentarze?