PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238851}

Skarb narodów: Księga tajemnic

National Treasure: Book of Secrets
2007
6,9 122 tys. ocen
6,9 10 1 121772
5,6 27 krytyków
Skarb narodów: Księga tajemnic
powrót do forum filmu Skarb narodów: Księga tajemnic

ale jedno mnie ciekawi... czy mitch nie mogl wypłynąć po tym jak otworzył właz dla bena...? mógł wziąć głeboki wdech i probowac wypłynąć przez ten otwór którym się tam dostali i wylądowałby w tej pierwszej jaskini ;]

Roomster720

No nie wiem czy mógł. W tamtej jasniki też nie było odwrotu bo jak wiadomo zasunęły się wrota. Zalało wszystko.
Poza tym od razu go zmiażdzyło.

ocenił(a) film na 8
Roomster720

Ja zastanawiałam się czy nie mógł otworzyć tego włazu do końca i wtedy spróbować, raczej by zdążył.

aluzja1117

według mnie to było tak.
oni weszli tam i wejście się zatrzasnęło. Później nie mieli innego wyjścia i szukając tego złotego miasta szukali też wyjścia drugiego, więc gdy znaleźli ten odpływ ktoś musiał zostać aby przytrzymać aby te wrota nie opadły i tak wyszło że to był mitch. kiedy już się te wrota zatrzasły mitcha porwał prąd wody i nie było szans na przeżycie.:(( :-)

hadilo

Przede wszyskim mogli zablokować czymś właz (tam były takie dechy), wszyscy by przeszli po czym zniszczyliby blokadę, a po drugie to mogli jeszcze raz wejść od tej strony która weszli na początku i uratować mitcha. , Po za tym potem pokazali złote miasto ze otwarli go dla turystów więc jakaś sprawna akcja ratunkowa mogła go uratować.