Producenci ogłosili,że powstanie trzecia i czwarta część Skarbu Narodów w ciągu 5 (6) lat.Nicolas Cage też podpisał kontrakt na te dwa filmy,opiewający się na bardzo wysoką gażę.
No i bardzo dobrze :D mi to pasuje jedynka była super normalnie 9/10 mam nadzieję że 2 będzie przynajmniej taka ale po cichu chciałbym żeby była lepsza :D
Kompletny brecht.Filmweb dopiero teraz podaje,że mają powstać dwie części SN.Ja już o tym pisałem prawie 2 miesiące temu,a wiedziałem już za wczasu z 3 miechy temu.Nie mogę się doczekać kiedy skomentuje to komentator filmwebu a mianowicie gieferg,który jest ostrym beztalenciem.Kiepsko mu wychodzi komentowanie.Jak ich wielu,ale on jest wyjątkowy w swoim rodzaju,czyli totalny głupek,który nie ma na czym się wyrzyć.Tylko siądzie przy tym swoim dużym pudle na śmieci i wypisuje te swoje żałosne komentarzyki,aż żal dupę ściska jak się je czyta.Jeszcze pisze na tym swoim śmiesznym bloczku rysunkowym,że ktoś podemnie się podszywa.Jeszcze wygłosi swoją mowę tzn."Następne konto herkulesa,beetovena i jeszcze jego innych wcieleń (herkules,beethoven,mialszczodry a i jeszcze ernest też to gdzieś widziałem)by mnie zbłaźnić".Ciebie ziom nie trzeba zbłaźnić,bo ty jesteś już błaznem,który lata w czerwonych gaciach i z dzwoneczkami na łbie.Wyglądasz tak samo jak na tym twoim złym profilu,naprawdę klaun z ciebie jak siebie przedstawiłeś na tym obrazku z jokerem.Strzał w dziesiątkę nie ma co.Brawo !!!
TUTAJ JEST TEN ŚMIESZNY LINK:
www.filmweb.pl/Powstanie+%22Skarb+Narod%C3%B3w%22+III+i+IV+,News,id=40580