PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103997}

Skarb narodów

National Treasure
2004
7,1 228 tys. ocen
7,1 10 1 227740
6,0 40 krytyków
Skarb narodów
powrót do forum filmu Skarb narodów

Film Skarb Narodów, jest jednym z najlepszych produkcji, jakie widziałam w ostatnim czasie i dołączył do moich ulubionych movies!!!!!!!!!!!!!

Marika_9

W sumie sie zgadzam to typowo rozrywkowy film przyjemnie sie oglada i taki mial chyba byc.Jesli ktos spodziewa sie wybitnego dzieła niech lepiej oglada Almodowara

ocenił(a) film na 1
Marika_9

Jest tandetny, płytki i zepsuty w typowo amerykańskim stylu - nierealny, nawet po części nie da się w niego uwierzyć, gra w nim wielu dobrych aktorów, prowadzonych przez beznadziejny scenariusz i reżysera debila:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Speedfan

Mnie bardzo się podobał ten film.To takie przyjemne,rozrywkowe kino i nie rozumiem ludzi którzy dają temu filmowi ocenę 1/10.Niby każdy ma swój gust ale na taką ocenę to mało który film zasługuje.Ja takie oceny wystawiam bardzo rzadko(o ile pamiętam to tylko raz tak zrobiłem) i muszę naprawdę nie znależć żadnych plusów w filmie żeby dać taką ocenę.

ocenił(a) film na 8
BlessedBlack

Mi też się film podobał. Taki z gatunku przygodowego ale jest naprawdę dobry,, fajnie główni bohaterowie rozwiązują zagadki i jestem ciekaw czy druga część będzie równie dobra.