ten film jest słaby, ale nie znowu chłopak jest taki jakiś tajemniczy, aha byłam na wrzosowisku na Kieleckim asfalcie powiem cudownie, ile to jeszcze dni, urząd skarbowy pieniądze kradnie, a ludzie za to do więzienia, a to dam 10 bo to jest wina urzędu już wiem, ale nie bo psy mówią Lśnienie lepsze ale czy na pewno ? bo siekiera latające talerzyki i lśnienia tego się boję aż miałam mokre włosy z deszczu, rozumiecie mnie tak a więc dam siedem, albo nie cztery najlepszy film świata no nie powiem, moja droga siostra mówi nie ufaj obcym, zaufać wam, czy tak ale wiecie to spisek ZSRR ona cały czas istnieje tylko się nie mówi , oni wiedzą że mówię więc mnie tam zamkną to dam 8 bo i tak tam trafię, ale teraz niewidzialne siły dręczą , gdzie to powietrze, prądy daleko cały czas są za ścianą, ale mam stracha i to spisek rządowy nie można 1 ani 10 to dam 6 dziękuję za zrozumienie i nie ufajcie tym co widzą bo oni tylko patrzą
Daruj sobie z pisaniem takich głupot następnym razem bo nikomu nie chce się czytać takich bredni.
Uwaga to nadchodzi, tylko owocowe miotacze zatrzymają, psy szczekają koty mruczą i co z tym światem, głęboka woda brzegi porywa, ale która godzina, zostanie jeszcze kilka kamyczków, one wiedza kto ja chcę mnie zamknąć w Shawshank i uważajcie bo droga daleko, jeszcze parę dni i ratunek z Plutona, ale Pluton za mały nie uratuje pomóżcie a zrozumiecie wojna trwa
Inteligentnie wytłumaczyłaś lecz nie sprecyzowałaś swojego skromnego zdania na temat tegoż to filmu. Dam Ci radę - jeśli oceniasz i opisujesz film to pisz na jego temat, a nie wypisuj cholera wie czego!
O co chodzi konkretnie założycielowi tego tematu?
Bo nie mogę w tej wypowiedzi załapać zbytnio sensu jego założenia, i co miał ten użytkownik do przekazania?.
ależ drogi chodzi o to że wojna trwa, wy nie wiecie ale poznacie prawdę, przygotujcie się na prądy daleko ależ to będzie atak normalne jestem w szoku ja mam twarz, ale mi się rozpływa ale posłuchaj droga daleko jest bliżej niż myślisz tylko ją znajdź ok :)
zaiste nie wiem czy masz twarz czy dupę , rozpływa to się twój mózg , wojna może i trwa ale chyba u cb w domu a twoja sytuacja rodzinna mnie nie obchodzi...
albo zmień zioło albo dilera. Co Twój post ma wspólnego z filmem? Administratorzy powinni usuwać takie wypowiedzi.