naprawde denny... nie wiem z której strony to jest komedia???
chyba dopiero 3ci lub 4ty film któremu daje tak niska note
smieszny jest trailer i poczatkowe moze 10min a pozniej to bardziej romantyczne smęty choc nie warte ogladniecia nawet dla lubiących ten gatunek
film przewidywalny a przy tym bardzo żałosny. Eh i te wydumane problemy mentalne murzynów , szkoda bo oglądałam ze względu na główną bohaterkę i straciłam swój czas- nie polecam!
ani razu się nie zaśmiałem. Jak to jest komedia to jaj jestem święty turecki. DNO
Zgadzam się ze wszystkimi . Ten film nie był ani komedią ani nawet jakimś zwykłym filmem obyczajowym . Straciłam tylko czas oglądając to .
Co prawda to prawda. Może jedynie sposób wypowiedzi matki pana młodego mógł wywołać uśmieszek na twarzy ale film sam w sobie no umówmy się śmieszny nie był. Romantyczny też tak sobie. Szkoda bo aktorów stać było na więcej.
Bardzo dobra komedia, a z której strony ? Z każdej tyle, że to inteligentna komedia, więc takie panienki, co to lubią się tarzać ze śmiechu po podłodze mogły nie zauważy tak subtelnego humoru.
Niestety, ale muszę się zgodzić. Film słabiutki, naiwny, postacie "płaskie", wszystko przewidywalne. Niby poważne problemy, a wszystko rozwiązuje sie niemalże samo.
Nie chcę być uznany za rasistę, ale to film kręcony przez Afroamerykanów dla Afroamerykanów. Z typowo amerykańską porcją lukru.