Skok przez miotłę

Jumping the Broom
2011
5,7 6,2 tys. ocen
5,7 10 1 6238
Skok przez miotłę
powrót do forum filmu Skok przez miotłę

naprawde denny... nie wiem z której strony to jest komedia???

chyba dopiero 3ci lub 4ty film któremu daje tak niska note
smieszny jest trailer i poczatkowe moze 10min a pozniej to bardziej romantyczne smęty choc nie warte ogladniecia nawet dla lubiących ten gatunek

ocenił(a) film na 4
eselu83

film przewidywalny a przy tym bardzo żałosny. Eh i te wydumane problemy mentalne murzynów , szkoda bo oglądałam ze względu na główną bohaterkę i straciłam swój czas- nie polecam!

ocenił(a) film na 3
martynooos

ani razu się nie zaśmiałem. Jak to jest komedia to jaj jestem święty turecki. DNO

ocenił(a) film na 5
GunsNRoses123

Zgadzam się ze wszystkimi . Ten film nie był ani komedią ani nawet jakimś zwykłym filmem obyczajowym . Straciłam tylko czas oglądając to .

ocenił(a) film na 6
eselu83

Co prawda to prawda. Może jedynie sposób wypowiedzi matki pana młodego mógł wywołać uśmieszek na twarzy ale film sam w sobie no umówmy się śmieszny nie był. Romantyczny też tak sobie. Szkoda bo aktorów stać było na więcej.

eselu83

Bardzo dobra komedia, a z której strony ? Z każdej tyle, że to inteligentna komedia, więc takie panienki, co to lubią się tarzać ze śmiechu po podłodze mogły nie zauważy tak subtelnego humoru.

ocenił(a) film na 1
eselu83

Niestety, ale muszę się zgodzić. Film słabiutki, naiwny, postacie "płaskie", wszystko przewidywalne. Niby poważne problemy, a wszystko rozwiązuje sie niemalże samo.
Nie chcę być uznany za rasistę, ale to film kręcony przez Afroamerykanów dla Afroamerykanów. Z typowo amerykańską porcją lukru.