PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293058
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Jak w temacie fabuła tak bardzo absurdalna że aż durna przypominająca filmy o bondzie z lat 60...
Pokrótce (żeby nie było że plotę bele co) Już na starcie filmu samochód się zatrzymuje aby zabrać Bonda (jakby agentka sama nie mogła ścigać auta /o tym za chwilę/ i traci czas na 007) Po zatrzymaniu ścigany samochód raczej zdążył już (ileś tam) odjechać. Po czym nasz super agent wsiada do "jeepa" i pyta się KTÓRY TO(!) Tylko że żadne inne auto nie jedzie przed nimi wąskimi uliczkami!!!:) - brak słów! Po chwili dzielna agentka (swoją drogą jakiś tam super brytyjski wywiad chyba nie zatrudnia byle kogo) spektakularnie niszczy boczne lusterka w "jeepie" jakby specjalnie:) (taka super a prowadzić auta nie umie?)
Dalej ścigane audi nie wiedząc czemu podskakuje na jakiejś tam kupce (jak w hollywoodzkich filmach) i dachuje, agenci nie usilnie strzelają do ściganego z krótkiej broni on tam sobie ucieka na komarku oczywiście Bond też znajduje innego komarka i ściga gościa.
suma summarum obaj lądują na pociągu i nagle dzielna agentka wyjmuję karabinek snajperski z... Jeepa!!!!! Jakby wcześniej nie mogła go znaleźć tylko męczyli się krótką! NAPRAWDĘ ŻENADA!
Dalej zaczyna się bondowska czołówka z tradycyjnie durną muzyką... No niestety dla mnie to był koniec absurdów wyłączyłem film - NIE DAŁEM RADY DALEJ...

ocenił(a) film na 2
ziomal_13

"nieszczęsny trollu" ?

ocenił(a) film na 9
Zyga152

Zasady poprawnej pisowni obowiązują wszędzie a do kościoła chodzę tylko na śluby i pogrzeby. Czytając twoje wypowiedzi mogę jedyni stwierdzić że nie powinieneś oglądać filmów.

ocenił(a) film na 2
johnyss

Ale mnie nie interesują twoje stwierdzenia...