PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=296967}
3,3 495  ocen
3,3 10 1 495
1,0 2 krytyków
Slaughtered Vomit Dolls
powrót do forum filmu Slaughtered Vomit Dolls

obraz sklecony jakby z materiałów seryjnego mordercy, w sposób nad wyraz chaotyczny. brak rozwijającej się akcji, brak w ogóle sensu. treść możnaby przekazać w 10 minutach - reżyser (zbyt wiele powiedziane) potrzebował godzinę więcej. przez cały film przewija się ta sama prostytutka, mówiąc coś, to tańcząc, co chwilę ktoś żyga.. no właśnie pojawia się przypuszczalnie po pierwszej połowie sam Lucifer Valentine i żyga i znowu wypija ten swój koktajl i znowu żyga - żałosne. sceny gore bardzo niewyraźne i przy użyciu tanich środków, sprawiajacych wrażenie użycia galaretki czy soku. chaotyczne sceny, skacząca non stop kamera, tendencyjne dziwne dzwięki, bla bla bla.. tylko na końcu uświadomiłem sobie, że pojawiająca się co jakioś czas dziewczynka z ekranu telewizora to właśnie owa prostytutka... a z resztą co tu opowiadać. nie warto. albo inaczej - jeśli ktoś musi to na przewijaniu.

ocenił(a) film na 6
Nordlys

no troche nuda, bardzo haos, ale w sumie jak ktoś lubi psychodele, coś dziwnego nienormalnego z paroma scenami gore w tylu wyłupywanie oczu to czemu nie... cieko powiedzieć "omijajcie to z daleka" bo każdy lubi coś innego :D mi sie tylko kilka scen podobało.. aktorki nienajgorszej urody co w kinie "b" nie jest taką codziennością :P ogólnie troche toto kiszkowate.. tego typu zabawa obrazem i dźwiękiem dobra jest na jakis psychodeliczny krutkometrażowy horrorek albo jakis teledysk... ale przeszło 70 min takiej plątaniny wraz ze skaczącą kamerą zdeka nuży.. ale ogólnie jako że jestem otwarty na dziwne a najlepiej jeszcze w dodatku powalone filmy to oglądnąłem to do końca powiem tak: cudów nie ma.. kto chce niech oglada nawet z czystej ciekawości

PS za mało gore za dużo zygania, taniec na rurze jak na horror nawet niezły.. film miejscami oblesny ale fabuły ciezko sie doszukac :P gdyby nie opis filmu.. to ciezko ciezko :P pozdro