Smakosz 2

Jeepers Creepers II
2003
5,7 26 tys. ocen
5,7 10 1 25653
5,2 8 krytyków
Smakosz 2
powrót do forum filmu Smakosz 2

Na prawdę,na tym filmie rzadko czułam strach ,czasem obrzydzenie,ale horror?takie głupoty to chyba tylko made in USA.Może jestem chora ale jak chłopakow pan smakoś zjadł głowę,i potem jego ciało biegało po autobusie,to po prostu lałam(:

littillea

Nie byłaś sama. Mnie też to rozbawiło. Śmiałem się również na scenie w której ta dziewczyna wyglądała przez tą dziurę w dachu. Tekst:
-Co on tam robi
-właśnie urwał sobie głowę
po prostu mnie rozwalił

ocenił(a) film na 8
Lenar

zgadzam się, ta scena z tym korpusem bez głowy była śmieszna i żenująca... ale ogólnie film mi się podobał

littillea

Żenua. Kolejny powód do śmiechawy. ;D

ssasa

Niektóre horrory są lepsze niż komedie a ten cały smakosz to już całkiem parodia
I ten "straszny" kostium smakosza z zamkiem błyskawicznym na plecach hi hi hi
I scena w której spożywał policjanta Aż strach się bać

ocenił(a) film na 5
aurnow

Kiedy na początku pan Smakosz zaglądał przez tylne okienko autobusu, momentalnie przypomniał mi Maskę...
Ogólnie uśmiałam się jak norka:)

littillea

zagadzam sie :Pp ten niby horror jest po prostu żenujący potworek budzacy sie co kilka lat..
ale fakt obrzydliwy byl...... szcególnie jak szybe lizał"P

ocenił(a) film na 6
littillea

Co do chuja założyłem taki sam temat i już go nie ma :(((

littillea

mówta co chceta, ale to jak Smakosz mrugnął mnie zabiło :D

naza

istna parodia.
to wspominane odrywanie głowy, mruganie, czy lizanie szyby.
śmiech na sali.

ocenił(a) film na 10
littillea

ostry był ten koles w okularach co rozmawiał przez radio z tamtym facetem i koles powiedział do czego macie blisko a tamten do narobienia w gacie hehehehe

bentik

ha! widze, że nie tylko mnie ten film śmieszył. Ogólnie z siostrą przygotowałyśmy sie na dobry horror, ale tak podczas oglądania, przy każdym 'strasznym' momencie śmiałyśmy się strasznie. i ta jego broń, np. z pępkiem człowieka... xD ciało chłopaka bez głowy... śmiech na sali ;D;D

ocenił(a) film na 2
dominikazawoja

żabie skoki do tej pory miażdżą do tej pory moją psychikę - jedna z tych scen, które zapamiętam do końca życia:)

zjomal88

Tak, żabie skoko były ekstra.
Myślałem, że Smakoszowi coś odwaliło. ;)
Ogólnie 0 strachu, 1. część była lepsza.
Już się boję 3. części. :P

littillea

Mi film się podobał :)
są o wiele gorsze filmy... :P

ocenił(a) film na 5
blue_lily

jeszcze nigdy na "horrorze" tak się nie śmiałam...