Przed chwilą wygooglałam info, że ma być smakosz 3. Czy to prawda? Bo, jakby miał być, to teoretycznie możliwe byłoby odnalezienie go na filmwebie, a go tu nie ma...
[url=http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=23681&klik=ost_dod_op &klikpoz=2]source[/url]
ale obejrzeć zawsze można.
a kto wie? może okaże się być lepszy niż jakikolwiek inny film?
też coś takiego slyszałam ze ma byc kolejna czesc tylko ze ja gdzies czytałam (nie pamietam gdzie) ze dopiero piszą scenariusz do 3 czesci smakosza...ogladajac koniec 2 czesci nie sadzilam ze pojawi sie kolejna odniosłam wrazenie ze to juz zdecydowanie koniec -śmierć- smakosza ale jak sie pojawi 3 koniecznie bede musiala ja obejrzec może nie bedzie taka zła...
ale on przecież nie może umrzeć. on powstaje z letargu 23 dnia każdej 23 wiosny. i szuka części zamiennych. bo on jest jak samochód. tyle, że się sam reperuje. a pod koniec dwójki to po prostu był unieruchomiony, to wszystko. przecież po tylu latach te łańcuchy, czy liny musiały sie troszkę zużyć i teraz będą łatwiejsze do przerwania:)
ale w trzeciej części mogliby napomknąć coś więcej o jego pochodzeniu. no, bo kiedyś musiał zacząć. nawet dracula był kiedyś człowiekiem:) [przynajmniej w D2000;]