Smakosz 2

Jeepers Creepers II
2003
5,7 26 tys. ocen
5,7 10 1 25653
5,2 8 krytyków
Smakosz 2
powrót do forum filmu Smakosz 2

Smakosz 3?

ocenił(a) film na 7

Przed chwilą wygooglałam info, że ma być smakosz 3. Czy to prawda? Bo, jakby miał być, to teoretycznie możliwe byłoby odnalezienie go na filmwebie, a go tu nie ma...

[url=http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=23681&klik=ost_dod_op &klikpoz=2]source[/url]

Anima_Sola

Smakosz 3 byłby największą pomyłką dzisiejszego kina.

ocenił(a) film na 7
Veridell

ale obejrzeć zawsze można.
a kto wie? może okaże się być lepszy niż jakikolwiek inny film?

Anima_Sola

Tak, ma być a nawet już jest, czekam z niecierpliwością.

ocenił(a) film na 10
Anima_Sola

też coś takiego slyszałam ze ma byc kolejna czesc tylko ze ja gdzies czytałam (nie pamietam gdzie) ze dopiero piszą scenariusz do 3 czesci smakosza...ogladajac koniec 2 czesci nie sadzilam ze pojawi sie kolejna odniosłam wrazenie ze to juz zdecydowanie koniec -śmierć- smakosza ale jak sie pojawi 3 koniecznie bede musiala ja obejrzec może nie bedzie taka zła...

ocenił(a) film na 7
anula104

ale on przecież nie może umrzeć. on powstaje z letargu 23 dnia każdej 23 wiosny. i szuka części zamiennych. bo on jest jak samochód. tyle, że się sam reperuje. a pod koniec dwójki to po prostu był unieruchomiony, to wszystko. przecież po tylu latach te łańcuchy, czy liny musiały sie troszkę zużyć i teraz będą łatwiejsze do przerwania:)
ale w trzeciej części mogliby napomknąć coś więcej o jego pochodzeniu. no, bo kiedyś musiał zacząć. nawet dracula był kiedyś człowiekiem:) [przynajmniej w D2000;]