PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7052}

Smerfy

The Smurfs
2011
6,1 61 tys. ocen
6,1 10 1 61439
5,2 31 krytyków
Smerfy
powrót do forum filmu Smerfy

Ja bym zmienił nazewnictwo tych ocen. Kiedy średnia na filmwebie jest niższa niż 7 to oznacza, że ludzie uważają to za film "taki se". Jak jest poniżej 6 to uważają go za film "słaby". Jak jest poniżej 5, to uważają go za "totalne gów**"

ocenił(a) film na 7
moooras

nie trzeba zmieniać nazewnictwa wystarczyło by zmienić skalę ocen do max. 5 :)

ocenił(a) film na 5
Joka222

sądzę, że skala 1-10 jest idealna. Nie trzeba tego zmieniać.

moooras

Ale tak na serio, to co za różnica? Chyba nie bierzesz pod uwagę średniej oceny filmu przy wystawianiu własnej? Jeśli film się Tobie nie podoba, to oceniasz nisko nawet przy średniej 50/10:). Potem tylko wypada o tym nie pisać, bo zaraz zbiegną się krzykacze i obrońcy jedynego słusznego gustu, tj. własnego.

Cogo

Pewnie, że nie biorę, chodzi mi tylko o nazewnictwo ocen. Przeczytaj uważnie co napisałem

moooras

Przeczytałem i potrafię zrozumieć takie proste sprawy. I ponownie spytam. Co za różnica? Kogo to obchodzi? Mało kto w ogóle czyta jak opisane są te oceny. Na początku, jak założyłem konto, to również nie podobały mi się te określenia. Ale liczą się tylko cyfry i tyle.

Cogo

Pewnie, że liczą sie tylko cyfry (i komentarze). To tylko taka uwaga, że nazwy ocen nie do końca zgadzają sie z tym co one oznaczają. Ci co wiedzą to wiedzą, ale jakoś to dziwnie wg mnie wygląda