PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7052}

Smerfy

The Smurfs
2011
6,1 61 tys. ocen
6,1 10 1 61438
5,2 31 krytyków
Smerfy
powrót do forum filmu Smerfy

Pamiętam, że zawsze w niedzielny wieczór o 19 podwórko robiło się puste, bo wszyscy
gnali na Smerfy, ale tamten serial animowany miał klimat, a to jakieś popłuczyny.Smerfy
biegają po centrum handlowym czy po ulicach i kompletnie nikt ich nie zauważa oprócz głównych bohaterów? same
pierdoły + tragiczny dubbing.

ocenił(a) film na 5
Detoksynator

To samo zauważyłem co przedmówca - smurfy biegają po ulicach i nikt ich nie widzi, trochę to psuje oglądanie. Pomysł na film/bajkę nawet ciekawy, szkoda, że nie dopracowany. Dubbingu może nie ma się co czepiać, pewnie oglądałeś z dźwiękiem kinowym, innego i tak nie ma teraz, ale lepszy taki niż żaden.

ocenił(a) film na 3
Kormino

"Oglądałeś z dźwiękiem kinowym" hahaha no zgadza się, byłem na tym w kinie, Ty zły piracie ;)

Detoksynator

jak widze plakat to az boje sie ogladac
smerfy na tle miasta
sic!
i papa smerf ma okulary sloneczne!!!!
sic!

oni gwalca moje dziecinstwo
w smerfach ma byc las, gargamel w zamku, wiedzma hogata i td
czemu musialy sie dostac do naszego swiata?
ja nie chce ich tu!
pewnie kiedys obejrze ale fabula mnie odrzuca
idea tego nfilmu mnie przygnebia

użytkownik usunięty
El_Magiko

I Pasibrzuch! I Pasibrzuch!
No i Matka Natura :)

ocenił(a) film na 4
Detoksynator

Macie racje ten film jest miejscami wprost żenujący to jest profanacja Smerfów z lat 80. Pomysł jak zauważył jeden z przedmówców zrealizowania filmu był niezły, ale czemu akcja ma toczyć się w Nowym Jorku? Wg mnie bez głowy zrobiony film.

użytkownik usunięty
kingjames7

Każdy film made in USA promuje jakieś miasto, miasteczko lub amerykańską wiochę, plus rzecz oczywista - flagę Stanów, która obowiązkowo musi łopotać, trzepotać i być w co piętnastej klatce filmu.