PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7052}

Smerfy

The Smurfs
2011
6,1 61 tys. ocen
6,1 10 1 61438
5,2 31 krytyków
Smerfy
powrót do forum filmu Smerfy

ale wydaje mi się że szykuje się niezła kupa

timeron7

Czekam zarówno na SMERFY jak i MIŚ YOGI.
Bajki mojego dzieciństwa...
Przewiduje, że rewelacji nie będzie bo mimo, że to filmy animowane to zarówno kino familijne (a więc z ludźmi z krwi i kości).
Każdy zainteresowany znajdzie filmiki na YouTube.

Przewidywana forumowa ocena: 6,5 - 7,5 (choć górna granica jest raczej naciągana).

Kacper_1984

hmm... dla mnie najwyższa przewidywana ocena to tak 6,3 - 6,5, wątpię w powyżej 7 :D Teraz z każdej rysunkowej bajki zrobiliby pełnometrażowy familijny film. Założe sie, że niedługo powstanie np. Tom & Jerry xD Wiadomo, wszystko super zrobione i te włosy Smerfetki z plakatu *_* łojej ;D ten plakat ma taki patetyczny wyraz co w połączeniu ze smerfami daje troche komiczny efekt ;D wygląda troche jak z jakiegoś filmu katastroficznego, coś jak 2012; smerfy wspięły się na szczyt jakiegoś drapacza chmur i wyczekują tsunami :DD
ah i to wszystko tylko dla kasy... ;>
a ciekawa jestem jak będzie wyglądał Klakier xD

Antyoksydantka

Jak Klakier to i Gargamel :)
Z pobocznych postaci to był jeszcze Pasibrzuch i Hogata xD

Co do ocen to FW ma tak niskie oceny niektórych dobrych filmów i tak wysokie niektórych gniotów, że raczej nie ma co patrzeć na ocenę. Co do górnej granicy to też mam wrażenie, że cieżko będzie osiągnać 7/10 na forum. Wcześniej za bardzo chojny byłem, a edytować można tylko przez 5 minut.

Kacper_1984

A właśnie Pasibrzuch i Hogata ;D hahaha na Pasibrzucha mimo wszystko nadawałby sie Michał Piela kto sie ze mną zgodzi? xD

timeron7

widzę, ze mamy podobne wrażenie. Smerfy kosiły jako animowana bajka. Zwykle kiedy chce się na siłę ulepszać coś dobrego to wychodzi lipa.

RealHag

Heh, popieram w całej rozciągłości. Smerfy w 3d... czego jeszcze dożyję? <przewraca oczami>