Kurcze film nie jest zły, powiedziałbym że DOBRY ale coś mi brakowało..to taki amerykański bohater. Co za życie facet 4 misje w Iraku przeżył a pod domem zastrzelił go...rodak...weteran..masakra
To nie jest spojler. Ten kto wiedział kim był Chris Kyle wie, że został postrzelony.
Co ty pieprzysz człowieku. ..jeśli oglądasz film o człowieku bądź co bądź Medialnym w USA.i nie tylko (u nas też ) to chyba każdy zainteresowany wie jak zginął. ...nawet w TVN gadali. ..że ty o tym nie wiesz to aż się dziwię. .przecież oglądasz TVN. ..
Szkoda odpowiadać na twój post...każdy ZAINTERESOWANY wie jak zginął główny bohater i na pewno nie zdradziłem treści filmu, sorki...pewnie miałeś nadzieje że przeżyje..
A co jezeli nie jestem ZAINTERESOWANY panem Kyle'm? Jezeli jedynym moim celem byla chec obejrzenia filmu znanego i cenionego amerykanskiego rezysera? Jezeli nie ogladam zadnej z telewizji?
Czy to obliguje mnie do czytania Twojego idiotycznego wpisu i poznania prawdy o bohaterze juz teraz?
Jeżeli zamierzam obejrzeć film to moim celem jest... obejrzenie filmu.Proste co? Nie zamierzam wtedy zrobić zakupów,uzyskać wiecznie odkupienie czy wziąć prysznic.
To co uzyskuje po obejrzeniu danego filmu bądź w jego trakcie to całkiem inna kwestia.
Coś jeszcze proszę Pana?
Idź na ulicę i pytaj ludzi kto to był Chris Kyle?
Jestem wręcz zaciekawiony co ci odpowiedzą?
Jesteś zwykłym dupkiem i egoistą. Z nikim się nie liczysz. Wielu ludziom popsułeś dobrą zabawę, to tak jak byś zdradził wynik meczu. Pewnie nigdy nie zrobiłeś niczego konstruktywnego w życiu, tacy jak ty potrafią tylko niszczyć. Mam nadzieję, że KARMA cię dopadnie i wyrówna rachunki.
Nic konstruktywnego to robisz właśnie w tej chwili, siedzisz tutaj i wylewasz żale że nie wiadomo jaką ja niby krzywdę ludzką tutaj wyrządziłem. Film BIOGRAFICZNY o gościu nie żyjącym już dwa lata czego się spodziewałeś??? Jak nakręcą film biograficzny o Rotmistrzu Pileckim i ktoś tutaj pod filmem napiszę że też umarł to co też go nazwiesz dupkiem i egoistą??. A te zdanie że to tak jak bym zdradził wynik meczu to już pojechałeś po całej linii....
:) brzmi to tak jak byś miał pretensje do reżysera :) 4 misje a zginął pod domem to sa fakty dokonane i nie tłumacz mi tego:) wiem co chciałeś przekazać tylko tak zabrzmiało :)
a treści filmu nie zdradził...to tak jakbyście chcieli obejrzeć film o Johnie Lenonie i wnerweni byli bo ktoś powiedział wcześniej, że go zabili....albo chcieli zobaczyć DŁUG i info zaskakujące, że zabili oprawcę...ogarnijcie się ten Snajper nawet był w 2012r w Polsce głośno o tym było....poza tym fakt śmierci Snajpera w żaden sposób nie wpływa Wam na treść filmu...