Snajper

American Sniper
2014
7,6 256 tys. ocen
7,6 10 1 255526
6,2 55 krytyków
Snajper
powrót do forum filmu Snajper

Kurcze film nie jest zły, powiedziałbym że DOBRY ale coś mi brakowało..to taki amerykański bohater. Co za życie facet 4 misje w Iraku przeżył a pod domem zastrzelił go...rodak...weteran..masakra

ocenił(a) film na 8
kosinio

Spojler frajerze!

ocenił(a) film na 8
Masonaliasstonka

To nie jest spojler. Ten kto wiedział kim był Chris Kyle wie, że został postrzelony.

Mr_Apokalips

Głos rozsądku. .dzięki! !

Masonaliasstonka

Co ty pieprzysz człowieku. ..jeśli oglądasz film o człowieku bądź co bądź Medialnym w USA.i nie tylko (u nas też ) to chyba każdy zainteresowany wie jak zginął. ...nawet w TVN gadali. ..że ty o tym nie wiesz to aż się dziwię. .przecież oglądasz TVN. ..

kosinio

Co za głupek - SPOJLER!

derro

Szkoda odpowiadać na twój post...każdy ZAINTERESOWANY wie jak zginął główny bohater i na pewno nie zdradziłem treści filmu, sorki...pewnie miałeś nadzieje że przeżyje..

ocenił(a) film na 6
kosinio

A co jezeli nie jestem ZAINTERESOWANY panem Kyle'm? Jezeli jedynym moim celem byla chec obejrzenia filmu znanego i cenionego amerykanskiego rezysera? Jezeli nie ogladam zadnej z telewizji?

Czy to obliguje mnie do czytania Twojego idiotycznego wpisu i poznania prawdy o bohaterze juz teraz?

adidadi_2

skoro twoim jedynym celem jest zobaczenie filmu to co tu robisz?

ocenił(a) film na 6
Mou

Jeżeli zamierzam obejrzeć film to moim celem jest... obejrzenie filmu.Proste co? Nie zamierzam wtedy zrobić zakupów,uzyskać wiecznie odkupienie czy wziąć prysznic.

To co uzyskuje po obejrzeniu danego filmu bądź w jego trakcie to całkiem inna kwestia.

Coś jeszcze proszę Pana?

ocenił(a) film na 8
Mou

Idź na ulicę i pytaj ludzi kto to był Chris Kyle?
Jestem wręcz zaciekawiony co ci odpowiedzą?

kosinio

Jesteś zwykłym dupkiem i egoistą. Z nikim się nie liczysz. Wielu ludziom popsułeś dobrą zabawę, to tak jak byś zdradził wynik meczu. Pewnie nigdy nie zrobiłeś niczego konstruktywnego w życiu, tacy jak ty potrafią tylko niszczyć. Mam nadzieję, że KARMA cię dopadnie i wyrówna rachunki.

derro

Nic konstruktywnego to robisz właśnie w tej chwili, siedzisz tutaj i wylewasz żale że nie wiadomo jaką ja niby krzywdę ludzką tutaj wyrządziłem. Film BIOGRAFICZNY o gościu nie żyjącym już dwa lata czego się spodziewałeś??? Jak nakręcą film biograficzny o Rotmistrzu Pileckim i ktoś tutaj pod filmem napiszę że też umarł to co też go nazwiesz dupkiem i egoistą??. A te zdanie że to tak jak bym zdradził wynik meczu to już pojechałeś po całej linii....

kosinio

:) brzmi to tak jak byś miał pretensje do reżysera :) 4 misje a zginął pod domem to sa fakty dokonane i nie tłumacz mi tego:) wiem co chciałeś przekazać tylko tak zabrzmiało :)

a treści filmu nie zdradził...to tak jakbyście chcieli obejrzeć film o Johnie Lenonie i wnerweni byli bo ktoś powiedział wcześniej, że go zabili....albo chcieli zobaczyć DŁUG i info zaskakujące, że zabili oprawcę...ogarnijcie się ten Snajper nawet był w 2012r w Polsce głośno o tym było....poza tym fakt śmierci Snajpera w żaden sposób nie wpływa Wam na treść filmu...

szasza

dzięki !!! bo już myślałem że jakimś zdrajcą narodowym jestem :):)