Snajper

American Sniper
2014
7,6 256 tys. ocen
7,6 10 1 255543
6,2 55 krytyków
Snajper
powrót do forum filmu Snajper

- 1 za niezaspokojone, duże, rozpalone przez budżet, nazwisko Eastwood i prawdziwą historie Chrisa Kyle oczekiwania. American Sniper to moim zdaniem słabsza wersja The Hurt Lockera. Bardzo dobrego The Hurt Lockera, ze świetnym i charyzmatycznym snajperem Rennerem zamiast sztucznego snajpera Coopera.

w_piec_zdan

snajper to nie saper, skończ gimnazjum i dopiero weź sie za opiniowanie

villain

a ocenę to wystawiałeś jakim sposobem za styl i odległość czy z tarota

ocenił(a) film na 7
villain

Dzięki za komentarz.

Renner był oczywiście saperem - zwykłe przejęzyczenie.
Gimnazjum? Nie wiem o czym mówisz, nie szedłem Twoją ścieżką edukacji.

PS. Zajrzałem w Twoje annały ocen filmowych, RoboCop - na 9, Kamerdyner na 2. Zaczęło robić się ciekawie więc jak mawiał Marcin Kowalczyk grając Magika "musiałem wyjść" ;-)

ocenił(a) film na 7
villain

Zapomniałem.

Ponieważ sądząc po ilości komentarzy lubisz tutaj gaworzyć. Zupełnie bezinteresownie i za darmo podrzucam słownik synonimów https://www.synonimy.pl/. Z pewnością znajdziesz tam inspirację do następnych pustych postów lub przekujesz je w prawdziwą profuzję ;-)

w_piec_zdan

Mawiał tak Marcin czy Magik którego on tylko grał bo to znacząca różnica. Ale rozumiem że nawiązujesz do lotu Magika i do swojego pokrętnego systemu ocen.
Profuzję czego? Jak zacznę spędzać czas na stronach typu synonimy.pl to będzie znaczyło że zaczynam swój czas marnować. Tak że dzięki za dobrą radę.

I co do ocen to polecam zamiast filmów Eastwooda dalej podziwiać Karolaka. Rodzinka.pl 7/10, Grand Budapest Hotel 4/10. Wstyd.