Snajper

American Sniper
2014
7,6 256 tys. ocen
7,6 10 1 255526
6,2 55 krytyków
Snajper
powrót do forum filmu Snajper

Wystarczy wejść na wikipedię i wpisać Chris Kyle - naprawdę świetna i ciekawa historia na dobry film ale niestety zmarnowana bo sam film niby coś się dzieje jakaś akcja ale wszystko jakieś takie trochę sztuczne nie precyzyjne przede wszystkim brak głębszych emocji jak choćby w filmie Ocalony tam oglądając ten film czułem się jakbym naprawdę tam był i przeżywał to wszystko razem z żołnierzami tutaj niestety tego nie było w dużej mierze też dzięki naprawdę słabej grze aktorskiej Coopera oceniam go za ten film naprawdę słabo ale to z góry można było zakładać że sobie nie poradzi mierny komediowy aktorzyna który kompletnie nie pasował na odtwórce głównej roli nie wiem czym się kierował reżyser chyba tylko podobieństwem do Chrisa Kyle zresztą to nie jedyne zarzuty do Eastwooda bo w dużej mierze sam się do tego wszystkiego przyczynił jako reżyser osobiście nic do niego nie mam szanuje i doceniam za dokonania aktorskie ale jako reżyser tego filmu delikatnie mówiąć nie do końca się sprawdził bo można było z tego zrobić naprawdę bardzo dobry trzymający w napięciu ciekawy film a wyszło co najwyżej średnio....