Sobowtór

Kagemusha
1980
7,3 6,1 tys. ocen
7,3 10 1 6053
8,2 13 krytyków
Sobowtór
powrót do forum filmu Sobowtór

No i o wiele za długi,na spektaklu czy japońskich pieśniach przysypiałem.Historia trywialna jak i sam pomysł.Czekałem na jakieś przynajmniej radykalne zakończenie,a tu ...wypaczające cały sens,i pomysł filmu.Dałem mu 05/10 bo lubię kuchnię azjatycką.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Zandarm

Dokładnie...

ocenił(a) film na 10
Ertis

Wszystkie filmy samurajskie są długie bo o to właśnie chodzi... Niektórzy to sie w ogóle nie znają na filmach.Pozdrawiam wszystkich fanów samurajskich filmów.

użytkownik usunięty
Thief_

Wystarczy spojrzeć na login i avatar tego debila,widać co lubi...

On jest debilem, ale Wy nie zrozumieliście co napisał:]

"Taki sobie,bardziej dla fanów klimatów japońskich"

To zdanie zawarł już w tytule. Z waszych wypowiedzi wynika że takimi fanatykami jesteście...więc wszystko gra:]

ocenił(a) film na 1
netis7

Postanowilem zmienić mu notę na 01/10 skoro ten film cieszy sie taką popularnością wśród niedorozwojów...(coś w tym jest)

użytkownik usunięty
Anusiak

idiota part 2

Poczekajmy może będzie więcej epizodów, sądzę że to nie wszystko na co go
stać XD

Anusiak

Generalnie kino azjatyckie potrafią oglądać koneserzy i miłośnicy , ludzie nie rozumiejący filmów azjatyckich oglądając takie znakomite filmowe arcydzieła tracą czas i niepotrzebnie piszą później bzdury irytując innych swoim poziomem percepcji postrzegania kina z innego kręgu kulturowego.

użytkownik usunięty
Anusiak

'dopoki nie wszedlem do internetu nie wiedzialem, ze na swiecie jest tylu idiotow' (St. Lem).