PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645355}

Sobowtór

The Double
2013
6,4 8,7 tys. ocen
6,4 10 1 8699
6,2 12 krytyków

Sobowtór
powrót do forum filmu Sobowtór

na oglądanie takich filmów - na przewijaniu obejrzeć w max 10 minut. wczoraj obejrzałem w ten sposób Enemy, a dzisiaj Nimfomankę. może później znajdę kilka minut na The Double.

baltazariusz

Świetna rada! Skorzystałem i jestem zachwycony tą ideą. Jutro powiem kinooperatorowi, żeby zastosował ten trick.

everysmith

cieszę się, że mogłem pomóc

baltazariusz

Sam wpadłem na ten sposób , inaczej w życiu bym go nie zmęczył , przewijanie x 8 , i widzę że na szczęście inni też tak zrobili , czyli nie jest ze mną aż tak źle ...

jjarek_filmweb

A ja zwalniam i traktuję, jak obraz. Polecam.

tocomnieinteresuje

Mam nadzieję że żartujesz ...Może w przypadku filmów o wspaniałych zdjęciach to ma sens , ale w tym wypadku... Zawsze gdy już zdecyduję się obejrzeć film , o którym mało co wiem , daję mu ok 20 minut na to by mnie zainteresował , potem rezygnuję lub przewijam . To lepsze niż udawane zainteresowanie .

jjarek_filmweb

Ja mógłbym pochodzić i oceniać na 4 i niżej wiele filmów, który nawet nie przerwałem, ale nawet nie zacząłem oglądać.

baltazariusz

Jesteście ciency. Podzieliłem go na 4 lub 5 razy, ale obejrzałem bez przewijania!..No może ciut ciut..

baltazariusz

ja najpierw czytam streszczenie przed filmem a potem puszczam po 30sekund, 2-3 kadry w pięciu miejscach a potem szybko na filwebie wale swoje oceny :D

A tak serio to każdy dobry film ma swój klimat którego nie poczujesz na przewijaku.
Trzeba dać się wciągnąć w świat filmu.

maximm

Ja najpierw czytałem czym jest kino , co daje jaki z niego przekaz jest dla społeczeństwa, oczywiście ogólny.....
Dlatego nie pisze takich pierdół jak Wy.... przewijać to możecie swoje obsrane majty na 2 strone ..... małe móżdżki

Maverick0069

chyba nie starczyło Ci twojego wielkiego mózgu żeby zrozumieć że to była ironia , sformułowanie "A tak serio ..." mogło Cię zmylić.
Taka drobna rada na przyszłość , przed obrażaniem kogoś na forum lepiej przeczytaj pięć razy jego posta albo poradź się znajomych , bo może czegoś nie pojąłeś.
A w ogóle z takim stylem to najlepiej idź sobie gdzie indziej.

maximm

Nie do Ciebie :) bystrzaku :)

Maverick0069

aha :)
no to widać że ja muszę się kogoś radzić przy czytaniu ze zrozumieniem ;)

zmyliło mnie "w odpowiedzi na post: maximm"