A wam przeszkadzają graffiti na ścianie w Warszawie, ale nie przeszkadza prezydent USA megaloman i głupek, stereotypowa impreza na Białorusi czy pseudoelegancja brytyjczyka. Poluzujcie gumki w paskach, bo traktujecie poważnie coś, co na to nie zasługuje xD Jedyne, co ten film pokazał, to jak niektórych łatwo zranić pokazując obraz nie taki, jaki by chcieli w ich idealnej wizji świata
Chłopie ,,Wybitny krytyk" ocenił ten film na 5 bo się spłakał że w Ameryce jest czarny Premier xD Dla tej żałosnej polski naprawdę nie ma ratunku jak tu jest taki regres umysłowy. Tymczasem takie najgorsze gówno jakim jest 1670 wszyscy chwalą serial który w żałosny sposób pokazuje polske w ,,przesmiewczy" sposób.
USA zostało przedstawione pod każdym względem jako kraj nowoczesny, Polska jak kraj trzeciego świata, ale to Polacy są głupi bo krytykują takie przedstawianie naszego kraju. Idź stąd, i nie wracaj.
Co? XDD Stany Zjednoczone pokazane są tak, że prezydent zachowuje się jak gwiazda show-biznesu, jego polityka opiera się na autopromocji, widowisku i charyzmie, a kontrast z poważnym premierem Wielkiej Brytanii podkreśla stereotyp Ameryki jako kraju „efektownego, ale mało poważnego”. No, bardzo nowoczesny XD Poza tym nie wiem, wy macie jakąś niską samoocenę, że filmy mają kształtować wam poczucie silnej Polski? Tak - patrząc na twój komentarz Polacy są głupi, skoro ich zdaniem luźna każda komedyjka ma być wezwaniem do świata o nowoczesnej Polsce. Tylko kretyn odbierałby taki film na poważnie i doszukiwałby się tutaj jakiekolwiek poprawności
2/3 kraju głosuje na pis i ko i ty masz odwagę mówić, ze Polacy coś znaczą? Jesteście bandą idiotów i tyle w temacie. Jeszcze jakiś czas temu byłem na wyborach, bo coś mi mówiło, że trzeba, że mam na coś wpływ. Nie mamy na nic wpływu, dopóki będziemy głosować na zdrajców tego kraju. Tych ludzi należy wywalić z polityki, wprowadzić nowych. Ale nie, takie myślenie to anarchia, to nawoływanie do buntu. Żenada. Obecne jaja z KPO pokazują dobitnie, że "rządzą" nami złodzieje i oszuści. KPO to pożyczka, którą ten kraj będzie musiał spłacić. Tak jakbyśmy nie mieli innych długów. A pieniądze idą na jachty, kluby słingersów i inne bzdety. Kolejny dowód na złodziejstwo polityków. I ty się czepiasz głupiego filmu, choć Polacy sami pokazują, jakimi są durniami? Żeby nie było - cały ten kraj jest chory, spaczony od wieków. Wasza ślepota i krótkowzroczność rozwala ten kraj. Zresztą chory to jest cały ten świat. Obejrzyj ten film dla rozrywki i nie obrażaj się, że ktoś nas wyśmiewa. Cały świat jest totalną parodią.