PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=863669}
5,1 2,2 tys. ocen
5,1 10 1 2186
3,6 5 krytyków
Songbird. Rozdzieleni
powrót do forum filmu Songbird. Rozdzieleni

Chcą tym filmem wystraszyć ludzi mało świadomych- nie przebudzonych. Moja interpretacja- nie zaszczepisz się, może Cię czekać to co pokazane w filmie, tak mają ludzie to odbierać.?

ocenił(a) film na 3
rosine

No chyba właśnie na odwrót. Propaganda koronascepytków, w celu uświadomienia, że trzeba koniecznie nie przestrzegać żadnych zasad i obostrzeń, bo inaczej wylądujemy zaraz w świecie, jaki serwuje nam to filmidło.

Lady_Lazaruss

serio... straszyc wirusem, ktorego smiertelnosc nie przewyzsza sezonowej grypy... ja wiem ze covidowcow nie ma sensu przekonywac, bo sa zaczarowani przez telewizor i podawane w nim  tzw. informacje naukowe, ale powiem tyle:
jesli ten swiat bedzie rzeczywiscie wygladal tak jak na filmie to tylko dzieki wam- covidowcom, ktorzy pozwoliliscie na to ze strachu przez grypka.
pozdro x

selenitas

Mija 9 miesięcy od komentarza twojego i w sumie już wiemy że film nie jest tylko fikcja

ocenił(a) film na 4
rosine

Twoja interpretacja nie ma sensu. Przecież wszystkie pozytywne postaci filmu to antysystemowcy, a władze to praktycznie terroryści. Mocno trzeba być odklejonym, żeby nie widzieć w nim wesołej antycovidowej propagandy.