Film jest cienki jak barszcz. Glowna aktorka wyglada do tego jak babochlop.
sorry ona sie lansowała na chlopaka.takie bylo zamierzenie.a zreszta gdzi ty masz oczy?! byly w ty filmie sceny gdzi wyglądała ładnie.Zresztą uważam że jako dziewczyna jest naprawde ładna i fajnie gra.Potrafił sie wczuć i te wszyskie śmieszne teksty to była jej zasuga bo potrafila to zagrac.
a czego sie spodziewales po takim filmie sorry:D:D??
a tak btw laska jest raczej spoko, no role miała jaką miała, i jeśli w rzeczywistości taka nie jest to była nawet troszke przekonujaca. aVe
Film mi sie bardzo podobał... a gdybys nie zauważył ona specjalnie była robiona na babochłopa o to w tym chodzi !! jak nie rozumiesz filmu co jest możliwe to nie krytykuj go... :) a aktorka bardzo ładna :)
obejrzałam w końcu film. No cóz film faktycznie cienki, dla mnie film ma 3/10... Fabuła nieciekawa, dialogi cienkie, gra aktorska - hmm nawet nie było czym sie wykazac... Mało tego myślałam, że film chociaz będzie miał ciekawe zdjęcia "akrobacji" a tu nic, w pierwszych 5 minutach filmu są dobre ujęcia na bmxach, ale reszta filmu to kompletna klapa... No i dziecinada z tymi "różkami" non stoper... Z drugiej strony dzieciaki oglądając ten film mogą się dobrze bawić, ale nie polecam filmu dojrzalszej publice, ponieważ raczej się zawiodą.
uważam się za "dojrzalszą publikę"(choć może błędnie) a film mnie mile zaskoczył i się w nim po prostu zakochałam. A główna bohaterka owszem nieco wygląda jak babochłop ale to był jak sądzę celowy zabieg bo rola tego wymagała a dziewczyna jest zdecydowanie niebrzydka.
Zresztą są gusta i guściki :P po co się kłócic :)
Moim skromnym zdaniem, na temat gustu się nie dyskutuje.
Pozatym jak dla mnie, to lepiej być taką jak Haley: wyluzowaną, WYGODNIE ubraną i wygadaną, niż różową, pustą barbie ;//
no ogólnie to wielkie HALO, aktorka jest naprawdę ładna, i ma w filmie świetny styl, nie każda laska musi być plastikową barbie,żeby dobrze wyglądać ;/
a sam film bdb, strasznie go lubię, tak nawiasem. i wcale nie uważam się za dzieciarnię..
Ściągnęłam ten film zanim ukazał się w Polsce, ale nie oglądałam bo nie miałam napisów :p Przed chwilą napisy ściągnęłam i wreszcie obejrzałam wyczekiwany film. Rozczarowałam się :/ Jak dla mnie słaby... Aktorka rzeczywiście ładna :)
Dałam "poniżej oczekiwań"
wszystko to jest kwestia gustu, film może małoambitny, ale podobał mi się. Podobnie zresztą było ze Step Up ;)
Fajna dupa. Ciałko wysportowane fajne kształty. Jeżeli ktoś woli chodzące wieszaki na szpilkach trudno jego wybór.
dokładnie, jak dla mnie budową ciała ma meska, ma szerokie barki itp. Ale jest na prawde ładna. No i bosko gra. :))