Spadkobiercy

The Descendants
2011
6,7 86 tys. ocen
6,7 10 1 86423
7,2 44 krytyków
Spadkobiercy
powrót do forum filmu Spadkobiercy

Dość dobry, mnie jednak troche nie przekonał wiarygodnością. Natomiast prawie -dziewczyna była zachwycona.

ocenił(a) film na 8
Tomson88

Nie wciskaj tu kitu z prawie dziewczyną. Jesteś homosiem i tyle

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Deemer

Rozumiem, że też znasz ten temat z autopsji?

Supernatural

A zaczelo sie od Twojego starego. Zreszta tez pewnie cos wiesz o tym...

ocenił(a) film na 7
Tomson88

po co piszesz o prawie-dziewczynie? kogo to obchodzi?

boro55

radziłabym trochę powściągnąć polską żółć. facet napisał dowcipnie a niektórzy już się czepiają ;/

boro55

mnie obchodzi, łyso Ci?

ocenił(a) film na 7
hodak

dobra, nieważne. dziwna dyskusja sie z tego wywiązuje.

hodak

a co chcialbys jeszcze wiedziec?

boro55

Tzn. moj blad bo nie przemyslalem tego zdania do konca i wyszlo cos innego, przyznaje.

ocenił(a) film na 8
Tomson88

Kto robi za kobietę w waszym związku? Ty czy twój chłopak?

ocenił(a) film na 6
Supernatural

Homofob.

ocenił(a) film na 7
nikike

Gej.

ocenił(a) film na 6
Dzida_86

Homofob.

ocenił(a) film na 7
nikike

Nie ma takiego słowa w języku polskim.

ocenił(a) film na 6
Dzida_86

Udowodnij.

ocenił(a) film na 7
nikike

Masz w domu słownik?

ocenił(a) film na 6
Dzida_86

angielsko-polski czy polsko-angielski?

ocenił(a) film na 7
nikike

Normalny słownik ortograficzny. Jeśli ten wyraz istniałby w j. polskim, to powinien znajdować się również w słowniku ortograficznym.

ocenił(a) film na 6
Dzida_86

Wystarczy mi, że tu jest: http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2560733 , bo moje słowniki za stare są na takie słownictwo.

ocenił(a) film na 7
nikike

Nie interesują mnie internetowe słowniki, choćby w adresie strony było PWN. Prawda jest taka, że to słowo NIE ISTNIEJE, wymyślone zostało przez gejów.

ocenił(a) film na 6
Dzida_86

Pójdę sobie jutro do księgarni i poszukam w normalnym słowniku.

ocenił(a) film na 7
nikike

Tylko żeby to nie był słownik wydany przez "Krytykę Polityczną".

ocenił(a) film na 6
Dzida_86

Kogo?

ocenił(a) film na 7
nikike

Pytasz jakbyś nie mógł wpisać w google.

ocenił(a) film na 6
Dzida_86

Nie pomyślałem o tym.

Supernatural

Ogolnie twoj stary robi za kobiete w naszym zwiazku.

ocenił(a) film na 10
Tomson88

Aja Ci życzę aby twoja prawie - dziewczyna była całkiem - dziewczyną i abyście byli szczęśliwi razem !!!! (Wpisy typowe polskie, Boże co za kraj !!!!! Jak ja sie ciesze , że juz za dwa miesiące będę w californii !!!!! )

smokull

to jedz i nie wracaj!

ocenił(a) film na 8
smokull

Jedź do Kalifornii. Tam też ktoś musi sprzątać kible i pracować na zmywaku.

ocenił(a) film na 1
Supernatural

haha...polacy....

ocenił(a) film na 7
Supernatural

żenada

Supernatural

Akurat wolalbym pracowac na zlewaku w Kaliforni niz tutaj byc szefem we wlasnej firmie. Kazdy madry stad spier.dala.

ocenił(a) film na 7
Supernatural

Przynajmniej na zmywaku więcej zarobi, niż koleś po wyższych studiach w Polsce, ot taka prawda.

Etam

Niestety, w przeważającej części- to prawda. Nie wspominając już o warunkach i jakości ogólnego życia.

smokull

To wyp.ierd.alaj.

ocenił(a) film na 8
Tomson88

Haha dlaczego tak odpisałeś osobie która cię broniła?

Supernatural

"Aja Ci życzę aby twoja prawie - dziewczyna była całkiem - dziewczyną i abyście byli szczęśliwi razem !!!!" to mozna by w zasadzie odebrac jako ironie , zreszta niewazne. Jesli sie mylilem, przepraszam.

Tomson88

Czemu musze oddychac tym samym powietrzem? Chyba jak zdanie pozniej dziewczyna narzeka na polska nieuprzejmosc, mozna sie domyslic, ze jest przeciw nieuprzejmosc, a jej wpis byl uprzejmy.... Nie? Za trudne? Ale coz, przeprosiles :)

Tomson88

no to jest już tą dziewczyną czy nie? zdecydowała się??? , juz 3 dni minęły..powinna jakoś się USTOSUNKOWAĆ

btw z tego ci zauważyłam- dziwne dziewczyny w tym kraju są- jakieś takie "niemrawe" - ja to lubię się odwdzięczyć chłopakowi za film )jeśli mi się spodobało oczywiście, jeśli nie,, no to .. on musi mi się jakoś zrekompensować :P

Justyna_0288

Wciaz nie wiem czy chodzi o ironie w tym pytaniu , jezeli nie, to bylo to drugie spotkanie i poki co moją dziewczyna nie jest, chociaz faktycznie, moglem nie dodawac tego watku w swoim pierwszym poscie. Dobra koniec z mojej strony o tym, dziekuje wszystkim za wytkniecie mi tego błędu w zdaniu, macie racje, zje.bałem :)

Pozdrawiam

Tomson88

nie zjebałeś, była beka :D

Tomson88

jak dla mnie rozj.ebałeś :D tylko teraz tłumaczysz się jak pipa, niepotrzebnie ;p

joker_skater

Niepotrzebnie to Cie zrobili starzy. Ja sie nie tlumacze jak pipa, tylko napisalem, ze faktycznie popelnilem blad i moglem zostac zrozumiany opacznie, co dalo mozliwosc do kpin . I rozumiem, zapewne sam bym sie z tego zasmial i zapomnial, a nie dalej kontynuowal te kpiny zapewne walac sobie przy tym konia ze szczescia jak wiekszosc tutaj.

Tomson88

a teraz co robisz? tłumaczysz się jak pipa hipokrytko ;p "Dobra koniec z mojej strony o tym, dziekuje wszystkim za wytkniecie mi tego błędu w zdaniu, macie racje, zje.bałem :)"

joker_skater

Przyznalem, ze zje.balem zdanie. Gdybym sie tlumaczyl, to chcialbym sie usprawiedliwiac. To roznica, pipko.

Tomson88

haha a tak na marginesie:D ciekawa jestem reakcji tej dziewczyny na to:D wydaje mi się że gdyby wiedziała jak ją określiłeś, to ''swoją dziewczyną'' byś jej już nigdy nie nazwał:D kto jeszcze nazywa po drugim spotkaniu dziewczynę mianem ''prawie-dziewczyna''/'' prawie-chłopak''?:D (tomson88 bez stresu, i trochę śmiechu z własnych błędów.pozdr)

justyna_93_93

Cóż, mam pewne podstawy, by sądzić, iż po drugim spotkaniu dziewczyna z która bylem w kinie, moze byc nazwana w niedalekiej przyszlosci moją. I mialem tak wiele razy i zapewne bede mial jeszcze tysiace. Nie stresuje sie, natomiast lekko irytuje mnie pewne prostactwo ludzi i tyle.
Tym bardziej, ze przyznalem sie do bledu. Wiec luz:)

Tomson88

"a nie dalej kontynuowal te kpiny zapewne walac sobie przy tym konia ze szczescia jak wiekszosc tutaj"
beka z Ciebie :D
widząc Twoją reakcję na te luźne jaja mam wrażenie, że zamiast kina był komputer, zamiast prawie dziewczyny ręka i zamiast zachwytu prawie dziewczyny <flap> <flap> <splash>

joker_skater

Dobre masz wrazenie, z tym ze caly <flap> <flap> <splash> poszedl na twoja stara.