Spadkobiercy

The Descendants
2011
6,7 86 tys. ocen
6,7 10 1 86423
7,2 44 krytyków
Spadkobiercy
powrót do forum filmu Spadkobiercy

czekam z niecierpliwością

ocenił(a) film na 5
zamarzniety

ja również

ocenił(a) film na 7
distantvoice

Premiera w USA 16 grudnia 2011.

użytkownik usunięty
joker_mroczny_rycerz

Jakie to nie sprawiedliwe no nie? U nich było 16 grudnia 2011 a u nas będzie 17 lutego 2012 !!!
A tak w ogóle to tak się złożyło że dzisiaj mamy Sylwestra i wszystkim życzę wszystkiego najlepszego w roku 2012 (oprócz tego, że być może będzie koniec świata) to mam nadzieję że pozostała część roku będzie udana !!!!! ;)

zamarzniety

ja wprawdzie uwielbiam GC za rolę Dannyego Ocean, ale i w tym przypadku ma szansę wykazać się swoim talentem aktorskim, więc zobaczymy ;)

ocenił(a) film na 8
zamarzniety

Nie wiem za co te nominacje do Złotych Globów... film nieszczególny - bardziej przeciętny ;) Niczym nie zachwyca, a akcja rozgrywająca się w dużej mierze "w egzotycznych klimatach" kompletnie do mnie nie przemawia. Film w miarę dobry, ale nic więcej. Daję mu 6/10.

ocenił(a) film na 7
zamarzniety

Ale zobaczcie jakie to wk*rwiające... Film jest nominowany do Złotych Globów w pięciu kategoriach (w tym za najlepszy film roku), a jest niedostępny dla ludzi, którzy chcieliby uzupełnić sobie braki przed galą, tak, aby móc obstawiać wygrane z czystym sumieniem i mieć zdanie na temat każdego filmu przed rozdaniem. To się kupy nie trzyma... Mam dostęp do połowy filmów (3), które walczą o tytuł najlepszego dramatu... pozdro!

ocenił(a) film na 9
patrykDJ2009

Nom, a to jeden z moich najulubieńszych reżyserów!
Polacy oczy mają z tyłu głowy.

ocenił(a) film na 10
zamarzniety

Zupełnie nie rozumiem dlaczego musimy tyle czekać na ten film. Jestem wielbicielką kunsztu aktorskiego Georga Clooneya i póki co mogę jedynie czekać w między czasie oglądając "Idy marcowe", które zresztą serdecznie wszystkim polecam:)

ocenił(a) film na 6
anyxx

mierny aktor, nie wiem, co w nim podziwiac, kilka filmow to naprawde udalo mu sie totalnie spaprać

ale jak kto lubi...