Spadkobiercy

The Descendants
2011
6,7 86 tys. ocen
6,7 10 1 86423
7,2 44 krytyków
Spadkobiercy
powrót do forum filmu Spadkobiercy

że pól sali na camerimagu zasnęlo!
jest tylko jedna jedyna scena ktora jakos zachwyca/smieszy- niestety jest na poczatku filmu-
potem dlugo dlugo dlugo nic

ocenił(a) film na 8
sla

Zgadzam się. Nie zachwyca i w ogóle nie wiem za co te nominacje do Zlotych Globów... to jakaś komedia !

ocenił(a) film na 7
MF13

spali bo większość była na kacu

ocenił(a) film na 8
Czlowiek_Cegla

Zgadzam się. Tak samo wygrana Homeland - to jakaś wielka kpina...

ocenił(a) film na 8
sla

moim zdaniem spoko film. nie spałem na camerimadżu.

sla

Oglądaj Terminatora, tam co 5 s. są wybuchowe sceny. Niektórzy potrafią odbierać tylko skrajności w postaci uderzenia dechą w czachę. Subtelność, wyważenie... to też się docenia.

ocenił(a) film na 2
frojd1978

to cudownie- ja się za terminatora w ogóle nie zabieram- inne wybory.
subtelność, wyważenie- doceniam jeśli są - nudy nie docenię nigdy.

sla

Były.

ocenił(a) film na 3
sla

Zgadzam się z opinią.. bardzo przereklamowany film... Może i jest jakaś myśl.. głębsza.. ale bardzo dużo dłużyzn. nudne, ospałe kino..

sla

Ten film nie ma śmieszyć.

ocenił(a) film na 6
Lecho1523

Trochę jednak ma.

ocenił(a) film na 2
nikike

jesli nie ma smieszyc to spoko- moze jeszcze wzruszac szokowac straszyc oczarowywac.... ma takie spektrum mozliwosci - a on po prostu nudzi.

nikike

To tak jak z Dniem Świra, komedia jest na dalszym planie a że debile traktują ten film jako komedię i śmieją się za każdym razem jak bohater powie k*rwa to już co innego.

ocenił(a) film na 6
Lecho1523

za malo komiczny za komedie, za malo poruszajacy na dramat. clooney wlasciwie operuje jedna miną. nie umywa sie do bezdrozy.

artsutaraz

Czyli komediodramat... Clooney to bardzo dobry aktor i ma spore szanse na Oscara w tym roku.

ocenił(a) film na 6
Lecho1523

Dzięki, ale to nawet nie jest to. Zwykła obyczajówka. Męczyłem się strasznie oglądając Clooneya, mając w pamięci jego świetne role w Up in the air i Michaelu Claytonie, spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. Dla mnie Oldman był najlepszy, ale patrząc na nijakie nominacje nie ma co spodziewać się niespodzianek.