..mam nadzieje ze dwójka zostanie nakręcona przez innego rezysera bo ten kompletnie schrzanil sprawe. Nie czytalem komiksu ale 'Spawacz' wydaje sie byc znakomitym materialem na dobry film o kolejnym super-bohaterze o niezwyklych umiejetnosciach. Brakuje tu tylko solidnej reki, ktora potrafila by stworzyc prawdziwe arcydzielo. Szeryf, ktory czuwal nad produkcja pierwszej odslony sami musicie przyznac, ze troche pokpil sprawe. \film oceniam na 7 choc sam pomysl przeniesienia postaci z komiksu na duzy, kinowy ekran uwazam za stzal w '10'. Producenci z Hoolywood musza sie postarac nad nastepna czescia!
Ja również słyszałem że robią dwójkę, ponoć tytuł to Spawn: Dark Justice jednak na IMDB nie ma takiego tytułu. Tak więc nie jestem pewien czy ten film w ogóle powstanie, być może były jakieś plany ale pewnie upadły albo też nastąpiły jakieś komplikacje i zaniechano produkcji. Mam jednak nadzieję że wrócą do tego pomysłu bo Spawn to jeden z moich ulubionych komiksów a jeżeli chodzi o filmy to pierwsza część nie aż była taka zła ;>