PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605}

Spawn

1997
5,6 12 tys. ocen
5,6 10 1 11526
2,8 12 krytyków
Spawn
powrót do forum filmu Spawn

..mam nadzieje ze dwójka zostanie nakręcona przez innego rezysera bo ten kompletnie schrzanil sprawe. Nie czytalem komiksu ale 'Spawacz' wydaje sie byc znakomitym materialem na dobry film o kolejnym super-bohaterze o niezwyklych umiejetnosciach. Brakuje tu tylko solidnej reki, ktora potrafila by stworzyc prawdziwe arcydzielo. Szeryf, ktory czuwal nad produkcja pierwszej odslony sami musicie przyznac, ze troche pokpil sprawe. \film oceniam na 7 choc sam pomysl przeniesienia postaci z komiksu na duzy, kinowy ekran uwazam za stzal w '10'. Producenci z Hoolywood musza sie postarac nad nastepna czescia!

ocenił(a) film na 7
emtec

Ja również słyszałem że robią dwójkę, ponoć tytuł to Spawn: Dark Justice jednak na IMDB nie ma takiego tytułu. Tak więc nie jestem pewien czy ten film w ogóle powstanie, być może były jakieś plany ale pewnie upadły albo też nastąpiły jakieś komplikacje i zaniechano produkcji. Mam jednak nadzieję że wrócą do tego pomysłu bo Spawn to jeden z moich ulubionych komiksów a jeżeli chodzi o filmy to pierwsza część nie aż była taka zła ;>