Pierwszy raz dokładnie śledzę postęp filmu dokładniej i mam prośbę, by ktoś kto czekał już na premiery poprzednich części przedstawił mi jak to wygląda czyli mniej więcej jaki okres przed premierą powinniśmy spodziewać się tytułu filmu, zdjęć z planu no i przede wszystkim kiedy trailer bo zapewne ten okres produkcyjno-premierowy będzie taki sam jak za Skyfall :-) Z góry dziękuję.
Tytuł prawdopodobnie poznamy na koniec listopada lub początku grudnia w momencie, gdy odbędzie się konferencja prasowa. Zdjęć z planu można spodziewać się już w grudniu, w zależności od tego gdzie będą one kręcone czy w studiu czy w plenerze. Trailer wyjdzie pewnie jakoś w maju/czerwcu/lipcu zakładając, że zdjęcia będą właśnie trwać do maja czy czerwca.
Wystarczy cierpliwość i częste odwiedzanie tego forum. Chociaż z mojej strony czekanie na Skyfall to było codzienne przeglądanie kilkunastu stron, czytania mas artykułów, plotek, zdjęć i przebieranie nogami bo do premiery pozostało "jedynie" 10 miesięcy :D Mniej więcej tak to wygląda.