6,7 194 tys. ocen
6,7 10 1 193508
5,8 62 krytyków
Spectre
powrót do forum filmu Spectre

Na forum i w internecie czytałem, że Craig ma zagrać w Spectre i jeszcze jednym - ostatnim dla niego filmie o J.B. Przed chwilą jednak znalazłem niepokojącego newsa, który mówi o tym, że właśnie Spectre jest ostatnim filmem Craiga.
To jak w końcu z tym jest?

Tu posyłam link do tej wiadomości: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/daniel_craig_zegna_sie_z_rola_bonda_kto_zagra _agenta_007_w_kolejnych_filmach_wideo_332429.html

ocenił(a) film na 6
Kerneqly

Od kiedy pamiętam to to miał być ostatni film z Craigiem. Szkoda, przyzwyczaiłem się do niego.

ocenił(a) film na 10
Kerneqly

Jakoś nie chce mi się w to wierzyć mam nadzieje że do tylko plotka, i jeszcze ci kandydaci na nowego bonda rudzielec i irdis elba z największymi szansami no bez jaj.

ocenił(a) film na 7
Kerneqly

Craig ma zagrać po Spectre w jeszcze jednym Bondzie. Jego kontrakt jest otwarty i po piątym Bondzie, jeżeli będzie chciał może grać dalej Bonda. Gdzieś wyczytałem, że Craig będzie Bondem do 2020 roku. Mam nadzieję, że to prawda, bo na chwilę obecną nie wyobrażam sobie nikogo innego. A co do tego Lewisa czy Elby - to tylko plotki.

ocenił(a) film na 6
Heines

On w 2020 będzie miał ponad 50 lat, za stary.

ocenił(a) film na 7
RocknRollaPL

No zobaczymy, nie było oficjalnego potwierdzenia odnośnie 2020, ale podobno Craig zapewnił, że na bank będzie jeszcze grał w piątym Bondzie i jeżeli będzie chciał grać dalej to nie będzie problemu, tym bardziej, że w Skyfall zaczęto wypominać mu jego wiek, więc mogliby go zostawić na te 5 lat.

ocenił(a) film na 7
Heines

A czemu dopiero w 2020 ma być piąty Bond ? Chyba nie ma problemów finansowych że po Spectre w 2015 aż 5 lat czekania na kolejny ? W 2020 to już powinien wyjść debiutancki film kolejnego aktora 007 ;-) Tym bardziej że mówili że docelowo chcą kolejne części co 2 lata wydawać.

ocenił(a) film na 7
Ozzy_Osbourne

Craig podobno ma być Bondem do 2020 roku, czyli to oznaczałoby, że wystąpiłby jeszcze w 2 filmach. Zakładając, że filmy wychodziłby co 2 lata to akurat by skończył w 2019/2020. :)

ocenił(a) film na 7
Heines

A nie miał kontraktu na 5 ? Bo gdzieś mówił że niby po 5 da sobie spokój... ale sześć to byłaby spoko liczba, jak Sean :-)

ocenił(a) film na 7
Ozzy_Osbourne

Ma kontrakt na 5, ale jeżeli będzie chciał grać dalej to nie będzie problemu. Tylko właśnie jak zaczęły pojawiać się te plotki o tym Damianie Lewisie i Spectre to ostatni Bond Craiga, to potem pojawiła się informacja, że Craig będzie Bondem do 2020 roku i zapewnił, ze wypełni swój kontrakt czyli te 5 filmów z możliwością przedłużenia.

ocenił(a) film na 6
Kerneqly

Spokojnie, ktoś kto pisał ten artykuł ''rąbnął'' się, bo na dzień dzisiejszy Craig zagra jeszcze w jednej części. Jego kontrakt to 5 filmów. W przypadku Brosnana kontrakt był na 4 filmy z ewentualną możliwościa przedłużenia o jeden film, czego nie zrobiono po wielokrotnych bataliach, raz chciano kogoś innego innym razem Brosnana, a ten rzekomo zażądał olbrzymią kwotę, później tego żałował, innym razem odwlekano zdjęcia z różnych powodów, innym razem w twierdzili, że za stary i po blisko 4-letnich przepychankach miejsce zajął Craig. Jak wszystko dobrze pójdzie to kolejny film powinien być pod koniec 2017 roku.

ocenił(a) film na 8
PanFerdek

Dzięki za odpowiedzi, pomogliście ;).

ocenił(a) film na 7
Kerneqly

Aczkolwiek warto pamiętać że Daniel jak zechce to może skończyć po Spectre, pozwala mu na to kontrakt, ale obstawiam że jednak odejdzie w piątym filmie i oby był przed 2020 bo nie wyobrażam sobie czekania 5 lat na kolejny po Spectre film ;-)

Kerneqly

Wydaje mi się że Craig nie przedłuży kontraktu po Bondzie 25, bo raz czytałem w wywiadzie że już jest tą rolą po prostu zmęczony. Optymistyczne, nie? Ale film ma szansę być dobry. W końcu to Bond.