6,7 194 tys. ocen
6,7 10 1 193533
5,8 62 krytyków
Spectre
powrót do forum filmu Spectre

Do 4 krajów. Kolejność dowolna oczywiście -
Wlk. Brytania - Londyn,
Szwecja - Sztokholm i okolice,
Kanada - ogólnie, duże miasta, jeziora, lasy, Niagra
Nowa Zelandia - ogólnie

ocenił(a) film na 7
PanFerdek

w smoleńsku

ocenił(a) film na 10
faith18

Zdecydowanie Smoleńsk.

Po za tym Warszawa,
Afganistan/Pakistan ewentualnie jakiś inny kraj z Bliskiego Wschodu.

PanFerdek

W Czarnobylu.

PanFerdek

Belgia, Hawaje.

ocenił(a) film na 8
PanFerdek

ciechocinek

ocenił(a) film na 7
PanFerdek

Szczecin _ Turzyn, a wróg jakiś Wietnamczyk. Potem wpadłby na impreze do Kordeckiego, koniecznie bijąc przy tym ochroniarza i uwodząc recepcjonistkę, moze Hele, albo tą less...A w akademcu tyle potencjalnych dziewczyn dla superagenta. Impreza naturalnie połączona z demolką w której to ulega zagładzie całe piętro. Bond musi uciekać przez okno (jest ich 12 wiec wiadomo z którego skacze). Korzystając z wynalazków niezastąpionego Q ląduje na dachach aut w komisie samochodowym (pod Kordeckim). A że w pobliżu jest klub bilardowy Agrafka, wstępuje tam na kieliszeczek martini. Cóż, to nie Europa wiec martini nie ma, za to serwują mu piwo marki Heineken lub tuskie. Bond nieźle wstawiony spotyka tam dawnych wrogów z Gryfic. Ucieka niszcząc przy tym dwa stoły bilardowe (prawie wszystkie) uprowadzajac jakąś zakochaną w nim pijaną studentkę i przejeżdżający obok tramwaj nr 8 wprost na Basen Górniczy. Tramwaj z nieznanych przyczyn eksploduje.
Reszte dopiszcie sami.

ocenił(a) film na 6
Pysiek33

Nie mogę z Was XD, w sumie piszta co chceta, bo to narazie luźny temat.

PanFerdek

warszawa korki scena ostatnia na pałacu kultury ale by było epicko

PanFerdek

Dubaj i skok z Burdż Chalifa,

użytkownik usunięty
PanFerdek

Wschód, bliski Wschód. Strasznie podobało mi się Ultimatum Bourne'a. Myślę, że Bond też by się sprawdził w Moskwie. Ew. Gdzieś trochę niżej w cieplejszych, ale nadal wschodnich klimatach.

jak Bond będzie w Moskwie to będzie wyglądał jak prawdziwy Putin, jeszcze ta czapka z nausznikami

ocenił(a) film na 6
PanFerdek

Australia , Antarktydy , Buenos Aires ... = byłoby ciekawie :)