Ja proponuje ponownie Chrisa Cornella. W następnym filmie możnaby oddać pałeczkę komuś młodszemu, na przykład Jesse'emu McCartneyowi.
ja dzisiaj słyszałam, że Adele ma znowu zaśpiewać i będzie to pierwszy taki przypadek w historii, że artystka zaśpiewała w więcej niż jednym filmie o Bondzie, ale to może plotki
Shirley Bassey śpiewała trzy razy: do "Goldfingera" (1964), do "Diamenty są wieczne" (1971) i do "Moonrakera" (1979). A skoro już o tym mowa, to skąd masz tą wiadomość. Od kogoś znajomego, czy też można znleźć to gdzieś w Internecie?
brat mi wczoraj mówił, że gdzieś wyczytał, ale nie mam pojęcia, skąd ma takie rewelacje
stanowczo Shiloh nie daniel wprowadził do bonda dużo świeżości. Bond z jego udziałem to prawdziwy agent a nie lowelas i bawidamek jak tamci jego styl w bondzie mi najbardziej odpowiada.
Hmm..a ja uważam, że choć piosenka Chrisa Cornella była bardzo fajna i interesująca, to nie jestem pewna czy całkowicie oddawała klimat Bonda. Przypominała raczej te, które Chris śpiewa na swoich obecnych czy wcześniejszych płytach. Ale może nie mam racji. W każdym razie wykonywanie piosenki do takiego filmu to nie byle co, nie dość, że daje rozgłos takiej osobie to ważne jest to dla całego filmu. Naprawdę trudno jest wybrać kogoś kto podoła takiemu zadaniu.
A moim zdaniem we wszystkich ostatnich trzech Bondach piosenki doskonale oddają klimat Bonda, szczególnie CR i Skyfall. Idealne na opening, prowadzają w klimat.
Adele zaśpiewała dobrze, ale nie podzielam zdania D. Craiga, że Adele powinna zaśpiewać jeszcze raz. Nie tak od razu. Zamiast niej, chciałbym usłyszeć Robbiego Williamsa. Nie od dziś sobie go wyobrażam śpiewającego piosenkę do Bonda.
Robbie Williams to dobry pomysł, ale nie obraziłbym się, jakby to był chociażby taki... Jared Leto.
Oby nie One Directions, choć nic do nich nie mam, ale po prostu ich w tym nie widzę. Po Skyfall była mowa, że Adel ma zaśpiewać znów piosenkę tytułową do kolejnej części Bonda i prawdopodobnie też zaśpiewa do 25 części Bonda, jako, że ma być kontynuacją tej najnowszej. Ale do póki film nie wyszedł na ekrany kin, nic nie jest pewne.