6,7 194 tys. ocen
6,7 10 1 193508
5,8 62 krytyków
Spectre
powrót do forum filmu Spectre

nie przebije Johna Glena pod względem ilości filmu o przygodach agenta 007 zrealizowanych z rzędu ale jeśli zdecyduje się na reżyserie Bonda 25 wyrówna osiągniecie Guya Hamiltona z lat 70. Co da samego filmu największe oczekiwania mam co do występu Christopha Waltza i Moniki Bellucci. Ciekawe kto zagra Blofelda? Generalne "Spectre" to jeden z filmów na które najbardziej czekam w tym roku o pozostałych produkcjach na które czekam w 2015 r. i najlepszych filmach w roku 2014 do poczytania na blogu:
http://makemydaypunkpl.blogspot.com/2015/01/co-byo-co-bedzie.html

karol_maverick

dobrze, że znowu reżyseruje Sam Mendes, Skyfall wypadł świetnie. Gdyby reżyserował Nolan to nie byłoby wiadomo o co chodzi jak w Mrocznym Rycerzu - porażka

ocenił(a) film na 5
Seiya

a co w Mrocznym Rycerzu jest niezrozumiałe?

Indy_6

oglądałam film kilka razy i zawsze mam te same odczucia,
jako całość fabuła ma dla mnie pewne wątki, które nie tworzą zbyt spójnej całości, poza tym jest ich za dużo - dużo złych charakterów i ludzi "po dobrej stronie" - są jacyś przestępcy a Joker jakby obok chadza własną drogą.

Takie mam wrażenia... brakuje mi właśnie tej spójności i bardziej jednolitej fabuły. W filmie "Mroczny Rycerz powstaje" było już o wiele lepiej pod tym względem.

ocenił(a) film na 5
Seiya

Odnoszę zupełnie odwrotnie wrażenie :) to w Mroczny Rycerz Powstaje było dużo nielogiczności i głupot scenariuszowych :) ale ciekawi mnie twoje spojrzenie :)