6,7 194 tys. ocen
6,7 10 1 193508
5,8 62 krytyków
Spectre
powrót do forum filmu Spectre

Oczywiście Bod mi sie podoba, aczkolwiek mam wrażenie że taki zlot emerytów się robi z tej części ... Bellucci była seksi ale parę lat temu, teraz to tylko dobry makijaż pozostał

ocenił(a) film na 7
maximus_

Pfffff...jasne

maximus_

Bellucci nawet teraz deklasuje młode laski, więc zamilcz.

White_Carnation

chyba dla starych zgredów 60 lat :D

maximus_

Lekcje odrobione i tornister spakowany na poniedziałek?

White_Carnation

ależ riposta, widzę brak argumentów haha
chopcze chyba w życiu nie miałeś cycka w rękach i nie odróżniasz jędrnego od sflaczałego, następny specjalista teoretyk z własnym ch... w dłoni, to że ty wyrywasz tylko stare milfy nie znaczy że innych nie stać na poznanie ślicznych młodych dziewczyn nie mierz wszystkich swoją miarą bro ;)

maximus_

Czas do łóżeczka, pryszczu. "Bro"??? Taki z ciebie 'anglista' z bożej łaski a nie wiesz, że Carnation to goździk? Bluzgasz mi tu blokerskimi tekstami, nie wiem, jakie ty "śliczne i młode" poznajesz, pewnie te ze swojej klatki schodowej 'na dzielnicy'. A ja jestem kobietą. Czekam na kolejne bluzgi od 'znaFcy' kobiet i piekna :)

White_Carnation

ale jakie bluzgi ?
jak na razie to ty piszesz:
"Czas do łóżeczka, pryszczu. "
prowokując do riposty, po za histeryczną reakcją na temat zanikającej urody kobiet co jest faktem nie widzę nawet najmniejszych oznak podjęcia tematu z twojej strony
a co do twojego napomknięcia odnośnie płci to powiem że nie ma się czym chwalić bo tylko potwierdzasz moją opinię że z kobietami nie ma sensu na pewne tematy dyskutować ... zero kultury plus sama obrażasz inne kobiety:
"pewnie te ze swojej klatki schodowej 'na dzielnicy"

co tylko potwierdza twój ból czterech liter bo są ładniejsze i młodsze to zaraz musza być d... , śmieszna jesteś ogólnie :)

maximus_

Czymże jest 'pryszcz' wobec 'zgredów', 'sflaczałych cycków' (Monica ma piękne i widać, że naturalne), 'teoretyków z własnym ch.. w dłoni", 'starych milf', itd? Ogarnij się, dzieciaku. Jakie podjęcie tematu masz na myśli???? JAKIEGO tematu, przede wszystkim? Takiego, że jesteś niedojrzałym piz.dusiem? Już nie mówię o tym, że oprócz Moniki w filmie grają jeszcze inne kobiety.

To raczej z tobą nie ma o czym gadać i nie pochlebiaj sobie nazywając swój mierny post zaczątkiem jakiejkolwiek 'dyskusji'.

White_Carnation

ale czemu niedojrzałym, bo lubię seks i młodsze dziewczyny ? :)
kobieta sie starzeje i tyle, nie ma sensu sie spierać, faceci i tak na ulicy oglądają się za młodszymi (i do takich czasami odchodzą), seks sie liczy i wygląd też, jak chcesz to wierz dalej w smoki i jednorożce ale takie są fakty
Monika była seksi ale do takiej chociażby Bérénice Marlohe nie ma już startu, ale żyj iluzjami dalej ...

użytkownik usunięty
maximus_

14-latki nie powinny uprawiać seksu, tym bardziej z młodszymi dziewczynami. Pryszczu.