6,7 194 tys. ocen
6,7 10 1 193508
5,8 62 krytyków
Spectre
powrót do forum filmu Spectre

Film dobry dla urody, nie objadłam się niczym bo nie zdążyłam pomimo,że film był długi. Wspaniale mi zrobił na cienie pod oczami - przysnęłam 2 razy a przy trzecim wyspałam się całkiem solidnie i gdyby nie zaczęli Jamesowi wiercić otworów w głowie urządzeniem z dość irytującym dźwiękiem pewnie dospałabym do końca. Od początku pachniało podręcznikiem pisania scenariuszy i masą pomysłów skopiowanych z innych filmów .. trochę szkoda

walimuszalik

Niestety potwierdzam. Sam nie spałem pomimo tego, że byłem na nocnym maratonie 007, ale ta część jest niezwykle nudna i zwyczajnie mnie się nie podobała. Brak oryginalnej M., kobieta Bona brzydka i niczym się nie wyróżniająca, główny przeciwnik znacznie słabszy niż w poprzednich częściach, a to przecież "szef wszystkich szefów", organizacja Spectre podobno trzęsie całą Ziemią, a jakoś tego nie było widać w tej części, no i ten zabójca, co gonił bonda był bardziej śmieszny niż straszny. Przede wszystkim sceny akcji były tak absurdalne, że czasami moja ręka lądowała na twarzy z zażenowania, a na sali kinowej było słychać prychnięcia... Scena finałowa, w której Bond dopada głównego przeciwnika była zrobiona na odwal się i trwała 10 sekund. Niestety, ale szkoda pieniędzy na ten film, a przecież jest tak mocno reklamowany na hit... Dla mnie ocena to 5/10.

ocenił(a) film na 7
panratio

Jak ktoś chodzi pooglądać sobie markowe garnitury, sportowe fury, drogie sikory oraz fajne laski, to powinien pozostać przy czytaniu Logo, Playboya lub CKM, amen...:-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem