on jest taki stary?? Jak obaczyłam date powstania to ni mogłam uwierzyć. Kocham ten film, jest śietny ale igdy ie sądziłam że ma już 13 lat....
No ma ma... niby z taka stara data ale film fajny...zreszta to był rok fajnych filmów :)
w tym samym roku nakręcono też przeciez "Wywiad z wampirem" :) z Bradziem Pittem:)
Speed jest dwa lata mlodszy od "Draculi" z Oldmanem z 92r :P
Kocham ten film, jest po prostu cudowny - zwłaszcza Jack i Annie :)) Oczywiście, znalazłoby się w nim kilka niedociągnięć - np. wspomniany przeskok autobusem nad 15 - metrowym ustępem; choć moim zdaniem, bardziej spartaczony został inny moment - oto geniusz zła, który potrafi przechytrzyć całą bandę uzbrojonych po zęby antyterrorystów, po godzinnym wgapianiu się w ekran kamery nie zdołał zauważyć, że pewnej kobiecie z autobusu co chwilę znika z rąk (spora) torebka, aby po sekundzie pojawić się z powrotem...Nieco naciągane, czyż nie? ;) Ale pomijając te drobne błędy, film jest doskonały...Gorąco polecam każdemu!!!
Fakt, to były "dobre czasy"!:)A czy przypadkiem "Robin Hood Książę Złodziei", nie był tez z tego roku?:)Przyznacie chyba, że Szeryf słaby nie był!:P