PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1012}
6,8 136 tys. ocen
6,8 10 1 136295
7,0 39 krytyków
Speed: Niebezpieczna prędkość
powrót do forum filmu Speed: Niebezpieczna prędkość

on jest taki stary?? Jak obaczyłam date powstania to ni mogłam uwierzyć. Kocham ten film, jest śietny ale igdy ie sądziłam że ma już 13 lat....

użytkownik usunięty
ziom_4

No ma ma... niby z taka stara data ale film fajny...zreszta to był rok fajnych filmów :)

w tym samym roku nakręcono też przeciez "Wywiad z wampirem" :) z Bradziem Pittem:)

Speed jest dwa lata mlodszy od "Draculi" z Oldmanem z 92r :P

Kocham ten film, jest po prostu cudowny - zwłaszcza Jack i Annie :)) Oczywiście, znalazłoby się w nim kilka niedociągnięć - np. wspomniany przeskok autobusem nad 15 - metrowym ustępem; choć moim zdaniem, bardziej spartaczony został inny moment - oto geniusz zła, który potrafi przechytrzyć całą bandę uzbrojonych po zęby antyterrorystów, po godzinnym wgapianiu się w ekran kamery nie zdołał zauważyć, że pewnej kobiecie z autobusu co chwilę znika z rąk (spora) torebka, aby po sekundzie pojawić się z powrotem...Nieco naciągane, czyż nie? ;) Ale pomijając te drobne błędy, film jest doskonały...Gorąco polecam każdemu!!!

ocenił(a) film na 7

Fakt, to były "dobre czasy"!:)A czy przypadkiem "Robin Hood Książę Złodziei", nie był tez z tego roku?:)Przyznacie chyba, że Szeryf słaby nie był!:P

ocenił(a) film na 7
Mims

A nie, sorry:P Robin był ciut wcześniej!:P