PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1012}
6,8 136 tys. ocen
6,8 10 1 136295
7,0 39 krytyków
Speed: Niebezpieczna prędkość
powrót do forum filmu Speed: Niebezpieczna prędkość

Naprawde warto obejrzeć

użytkownik usunięty

Kurcze nieźle trzyma w napięciu...dobrze zagrane role ( świetny duet Reeves'a i Bullock) :) wogóle spoko...juz kilka razy go widziałam..ale wraz dzisiaj z napięciem ogladałam ten film ...

napewno 0% nudy a 100% akcjii i dobrej zabawy...

warto te 2 godzinki spędzić na oglądaniu go!:)

Wg.mnie 2 gorsza...byc może dlatego że brak tego narwańca Jack'a ;P

Dokladnie, popieram!
Świetny film XD
Koncówka bardzo fajna, i dialog Annie i Jack'a na końcu super XD

ocenił(a) film na 7
Ethlinn

- "Związki budowane na silnych emocjach są nietrwałe.
- To nasz zbudujemy na seksie
- Jak sobie pani życzy..."

:):) Film jest po prostu świetny:)

ocenił(a) film na 10
ennie1515

Strasznie fajny film, trzyma w napięciu przez cały czas! Dialogii są świetne! Mogłabym ten film oglądać ciągle! :):):):)

użytkownik usunięty
Ethlinn

Taaak dialogi Annie i jack'a są rozbrajające :D

Cieszyłam morde jak głupek wpatrzona w ekran telewizora, wtedy gdy sie całuuują :P

co ja bym dała żeby mnie tak namiętnie pocałował Keanu :D

fajny film,od początku trzyma w napięciu,super duet aktorski :D jak byłam mała mogłam go ciągle oglądać, teraz fajnie wrócić do niego od czasu do czasu :D

ocenił(a) film na 7
laurentyna

Też chętnie do niego wracam i oglądam zawsze, jak dają w telewizorni:)Świetna muzyka!:)

użytkownik usunięty

wkurzam sie tylko jedna sprawą że film ten najczęściej leci na 'kochanym' polsacie który raczy nas jak zawsze w czasie emisjii filmu długimi reklamami...w czasie filmu naliczyłam ich 3 po prawie 15 minut...czyli ze 40 minut jest spieprzone na ogladanie jakichs durnych reklam o proszkach do prania itd...

kiedy oni wreszcie na polsacie puszcza cały film, ebz przerywania?

tylko nie odpisujcie mi ze to typowe pytanie retoryczne xD

ocenił(a) film na 10

Ja tez uwielbiam ten film i w nim wyjątkowo Keanu wyszedł przystojnie i to jak. Strasznie mi sie podobało jak grał z Sandra pasują do siebie w tym filmie idealnie a najlepsza była ostatnia scena <buja w oblokach> też na niej cieszyłam oczy;P

ocenił(a) film na 9
sabina135

Film jest cool!!!!!
oglądałam go już kilka razy i wciąż mi się nie nudzi;)

użytkownik usunięty
Mia15

widzę ze jakis nikt sie nie pali zeby odpowiedziec na moje pytanie xD cóz...

no ja tez sporo razy ten film ogladałam i nigdy się na nim nie nudzę :)

użytkownik usunięty
sabina135

nikt sie jakos nie pali zeby mi odpowiedziec na pewne pytanie xD no cóz...

Mia - no tak ja ten film tez juz sporo razy ogladałam, i ngy sie na nim nie nudze

Tak, tak popieram, popieram ,świetny film( jeden z moich ulubionych),świetnie zagrane role i wogole sam pomysł i scenariusz są świetne...

zreszta i tak w 94 powstało wiele fajnych filmow typu wywiad z wampirem, gwiezdne wrota :]

użytkownik usunięty
Jaye

popieram! Też przed chwilą go objerzałam z takim samym zapałem jak kiedyś!!
Puszczają tylko na polscacie, widać inne stacje nie wykupiły do tego praw, a jest tyle innych filmów że im się już nie opłaca:( A na polsacie zawsze był reklamy i tego się zmienić nie da, nie ma ich tylko na TVP1, Cinema (coś tam:P) i Canal +:D:D. No, ale pewnie teraz już dvd takie drogie nie będzie.. w ocu dużo lat minęło od pramiery..

To, że dialogi są super też popieram!!

A co do tego , że Keanu nei zagrał w dwojce, no cóz... powiedział, że czuł iż to nie będzie sukces i miał rację...

Jeśli lubicie duet- Sandra i KEanu zobaczcie koniecznie Dom nad jeziorem, oczywiście nei jest to typu speeda, ale piękny film!! O miłości, która pokonała czas, polecam:)