Kurcze nieźle trzyma w napięciu...dobrze zagrane role ( świetny duet Reeves'a i Bullock) :) wogóle spoko...juz kilka razy go widziałam..ale wraz dzisiaj z napięciem ogladałam ten film ...
napewno 0% nudy a 100% akcjii i dobrej zabawy...
warto te 2 godzinki spędzić na oglądaniu go!:)
Wg.mnie 2 gorsza...byc może dlatego że brak tego narwańca Jack'a ;P
Dokladnie, popieram!
Świetny film XD
Koncówka bardzo fajna, i dialog Annie i Jack'a na końcu super XD
- "Związki budowane na silnych emocjach są nietrwałe.
- To nasz zbudujemy na seksie
- Jak sobie pani życzy..."
:):) Film jest po prostu świetny:)
Strasznie fajny film, trzyma w napięciu przez cały czas! Dialogii są świetne! Mogłabym ten film oglądać ciągle! :):):):)
Taaak dialogi Annie i jack'a są rozbrajające :D
Cieszyłam morde jak głupek wpatrzona w ekran telewizora, wtedy gdy sie całuuują :P
co ja bym dała żeby mnie tak namiętnie pocałował Keanu :D
fajny film,od początku trzyma w napięciu,super duet aktorski :D jak byłam mała mogłam go ciągle oglądać, teraz fajnie wrócić do niego od czasu do czasu :D
Też chętnie do niego wracam i oglądam zawsze, jak dają w telewizorni:)Świetna muzyka!:)
wkurzam sie tylko jedna sprawą że film ten najczęściej leci na 'kochanym' polsacie który raczy nas jak zawsze w czasie emisjii filmu długimi reklamami...w czasie filmu naliczyłam ich 3 po prawie 15 minut...czyli ze 40 minut jest spieprzone na ogladanie jakichs durnych reklam o proszkach do prania itd...
kiedy oni wreszcie na polsacie puszcza cały film, ebz przerywania?
tylko nie odpisujcie mi ze to typowe pytanie retoryczne xD
Ja tez uwielbiam ten film i w nim wyjątkowo Keanu wyszedł przystojnie i to jak. Strasznie mi sie podobało jak grał z Sandra pasują do siebie w tym filmie idealnie a najlepsza była ostatnia scena <buja w oblokach> też na niej cieszyłam oczy;P
widzę ze jakis nikt sie nie pali zeby odpowiedziec na moje pytanie xD cóz...
no ja tez sporo razy ten film ogladałam i nigdy się na nim nie nudzę :)
nikt sie jakos nie pali zeby mi odpowiedziec na pewne pytanie xD no cóz...
Mia - no tak ja ten film tez juz sporo razy ogladałam, i ngy sie na nim nie nudze
Tak, tak popieram, popieram ,świetny film( jeden z moich ulubionych),świetnie zagrane role i wogole sam pomysł i scenariusz są świetne...
zreszta i tak w 94 powstało wiele fajnych filmow typu wywiad z wampirem, gwiezdne wrota :]
popieram! Też przed chwilą go objerzałam z takim samym zapałem jak kiedyś!!
Puszczają tylko na polscacie, widać inne stacje nie wykupiły do tego praw, a jest tyle innych filmów że im się już nie opłaca:( A na polsacie zawsze był reklamy i tego się zmienić nie da, nie ma ich tylko na TVP1, Cinema (coś tam:P) i Canal +:D:D. No, ale pewnie teraz już dvd takie drogie nie będzie.. w ocu dużo lat minęło od pramiery..
To, że dialogi są super też popieram!!
A co do tego , że Keanu nei zagrał w dwojce, no cóz... powiedział, że czuł iż to nie będzie sukces i miał rację...
Jeśli lubicie duet- Sandra i KEanu zobaczcie koniecznie Dom nad jeziorem, oczywiście nei jest to typu speeda, ale piękny film!! O miłości, która pokonała czas, polecam:)