W scenie po napisach widac Eddiego czyli Venoma i wraca on do swojego świata ale zostawia cząstke symbiota i tutaj pada pytanie : nie mamy co liczyc na to,ze Tom Hardy bedzie w dalszych czesciach Spidermana i Venoma zagra ktos inny w takim razie? Macie jakies ciekawe teorie? Bo mnie to intryguje i skoro Eddie czyli Tom Hardy wrocil do swojego swiata to on nie ma prawa walczyc z Spiderem z obecnej trylogii...
Pytanie z którego świata był ten Eddie Brock,, Tom Hardy " i dlaczego nie zorientował się nawet ze jest w innym świecie? Holland wspominał ze walczył z czerwonym kosmitą. Czyli prawdopodobnie Nowy Venom był właśnie z wersji Hollandowej. Niestety nie widziałem Venoma 2. Mi tu pachnie Niesamowitym Spidermanem 3. Już teraz odświeżyli wizerunek Garfielda i nadali mu nowy bardziej zjadliwy rys więc będą chcieli 3 części żeby każdy spidey miał po równo. Takie mam przypuszczenie.
Teoria odnosnie Venoma Toma Hardego u Garfielda to dobry pomysl i wtedy bylaby trylogia ;). Bardzo prawdopodobne,ze tak wlasnie bedzie. A teraz tak sobie mysle,ze Venom byl u Eddiego Brocka i u Flasha Thompsona,a ten drugi jest kolega w wersi z Hollandem czyli mozemy sie spodziewac tego,ze jesli Spiderman z obecnej trylogii bedzie walczy z Venomem to bedzie wlasnie Flash Thompson( bo venom mial dwa ulubione ciala,wktorych bylo mu wygodnie i byla to wlasnie ta dwojka,tylko ze tutaj oni sa z roznych swiatow)