PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=850261}

Spider-Man: Bez drogi do domu

Spider-Man: No Way Home
2021
7,6 105 tys. ocen
7,6 10 1 105449
6,6 78 krytyków
Spider-Man: Bez drogi do domu
powrót do forum filmu Spider-Man: Bez drogi do domu

Wreszcie przez wszystkich fanów marvela dostajemy oczekwiany zwiastun spider man no way home i jak on się prezentuje. Trudno mi powiedzieć jednym słowem moja opinie na temat zwiastuna bo niby sie jaram bo kurde w końcu to spider man, bardzo lubilem 2 poprzednie części ale mam obawy ze będzie co za duzo to nie zdrowo. Humor widac trzyma poziom, spider man ma swoje problemy wiec mamy dość ciekawy watek peatera Parkera, widac bardz fajna relacje między doctorem strange a peater Parkerem ale mam obawy co do całego multiwersum. Niedawno dostaliśmy lokiego ltory nam ladnie wszystko opowiada i pokazal marvelowe multiwersum ale tu mam obawy ze zamiast jakiejś fajnej faubyly i ciekawego watku spider mana i może nowego fajnego villana jest skakanie po czasoprzestrzeniach i multwiersach i nwm czy to może wyjść dobrze. Bardzo lubiłem 2 poprzednie filmy bo były na idelane skale, nie było to żadnego wieszkego ratowania świata ale tez nie działo się na jakąś malutka skale bylo tak w punkt, tu mamy strange wiec od razu wiadomo ze cos większego bedzie i koks ale nwm czy uda im się to fajnie pokazac. Boje się że zamiast wlasnie fajnej fabuly. Ale najwieksze obawy ale i hype mam do doctora octopusa bi saka postac jest super postacią i chciałem ja zobaczyc jeszcze w pajeczaku ale tu się boje ze będzie nazasadzie AAA JESTEM DOKTOR OCTOPUS i nie będzie miał jakiejś fajnego watku tylko bwdzie atakował ze swoimi rękoma, ma się pojawić tez zielony goblin i elector noi wszystko fajnie jedni z lepszych złoczyńców spider mana ale nwm czy uda im się to i czy wlasnie tego nie będzie wszystkiego za duzo. Sadze ze moze byc tak fajnie jak w wcześniejszych częściach sle muszą to wszystko ładnie paczyć zeby dobrze sie ogladalo. Ale czekam ogromniez hype jest ale też są lekkie obawy ale sadze ze moze wyjsc z tego świetna rozrywka. AAA JJJ to cudo totalne i wsm on mnie jara nwm czy bardziej niż np zielony goblin XDDD