PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=850261}

Spider-Man: Bez drogi do domu

Spider-Man: No Way Home
2021
7,6 104 tys. ocen
7,6 10 1 104010
6,5 72 krytyków
Spider-Man: Bez drogi do domu
powrót do forum filmu Spider-Man: Bez drogi do domu

Ale szału też nie. Mimo dużej ilości postaci, (prawie) Sinister Six i 3 pajączków to jest to najsłabszy film o Spider-Manie. I polecam obejrzeć animację What if..., która wyjaśni kim jest osoba na samym końcu drugiej sceny po napisach.

ocenił(a) film na 10
BruceD

No chyba nie zrozumiałeś co na ekranie widziałeś. To jest jeden z najlepszych filmów o spidermanie

ColeTurner_2

Chyba ty. Ten film cierpi na to samo co Eternals. Zbyt dużo postaci w jednym filmie, przez co wszystkie nowe postacie są ledwie liźnięte. Wszystko dzieje się za szybko i na skróty. Z tego filmu z powodzeniem można by zrobić ze 3 filmy.

BruceD

A jakie w tym filmie zobaczyles nowe postaci? Przeciez ten film to hold dla wszystkich tych, ktorzy pokochali poprzednie wcielenia Spider-Mana. I jednoczesnie przepustka do dalszego rozwijania konceptu multiversum.

hornet

Nowe postacie w MCU. Nie dopisałem. Każdy ze złoli w oryginale miał swój własny film. Tutaj wszystkich wrzucili do jednego wora i dali może z kilkanaście minut każdemu.

ocenił(a) film na 10
BruceD

Tak się składa że ja zrozumiałem film. Postaci było tyle ile trzeba nowych za bardzo nie było. Bo każda z postaci już była. Tu został oddany hołd aktorom grającym poprzednie wersje.