Wilele osób krytykuje Kristen Dunst jako odtwórczynie roli M.J.Wg.mnie nie jest taka najgorsza,ale powinna mieć w sobie trochę wiecej enrgii jak ta komiksowa, która potrafiła trochę wiecej niz tylko krzyczec.
Na moim blogu zamiesciłem 3 zdjecia M.J.z komiksu, moze na podstawie nich zaproponujcie ktora z aktorek najbardziejby pasowala z wygladu.
Zgadzam sie, Mi M.J też pasuje. Ma fajny głos (taka soczystą, dziwnie brzmiącą urzekająca wymowe). W filmie wygląda ciekawie i bardzo sie do niej przyzwyczaiłem, nie potrzebuje zmian. Mało ruchawa?? trudno, niech strace :-)
pozdrawiam
moze tak zle nie gra M.J
ale wiekszosc chlopakow
widzialoby na jej miejscu
,,ladniejsza laske,, poprostu hehe
Ja nie uważam, ze jest brzydka, ma też miły głos, ale mogłaby być ładniejsza i zagrać z większym dramatyzmem:) Fajnie wyglądała w 1 ----> usmiechnięta, sexowna, w 2 była nijaka:/ Wkurza mnie natomiast głupota tej aktorki, pieprzy "3 po 3" raz mowi tak, a raz tak...
wlasnie w komiksie i w kreskowce byla dynamiczna bardzo i szalona a w filmie jest jak mysz pod miotla mimo ze robi kariere.Jest za cicha poprostu i to nie wina Kirsten (choc mogla by byc ladniejsza MJ) tylko taka role ma do zagrania.Mysle ze to bardziej wina kreacji MJ.No i wyglad bo w pierwszej czesci ladne czerwone wlosy miala jak na MJ przystalo a w 2 juz perfidnie rude i slaba charakteryzacja bo na twarzy widac bylo wszystkie jej wypieki.
z Kristen jest problem maly w pierwszej czesci pasowala jak ulal a puzniej... no jak by to poweidziec... nie
jestem wybredny ale w porownaniu do pierwszej czesci... to w drugieej jakos sie tak rozlazla, jak by ja ktos
walkiem przejechal :P
Zgadzam się ma super głos, no bez przesady, nie jest brzydka.
To też coś pokazuje, że dziewczyna superherosa nie musi być niewiadomo jak piękna.
Mi tam nawet pasuje, szczególnie w SM1, ale to co bym wolał to to żeby Gwen była w SM1.. film byłby poważniejszy... choć i tak SM1 dla mnie był najlepszy. Ale byłby wtedy bardzij mroczny. Kobieta głównego bohatera, która ginie. A tak to podobno wątek Gwen nie został w ogóle wykorzystany.
A M.J. w SM2 mimo że tam gdzieś gorzej wyglądała to i tak nie było tak żle. Każdy ma swoje złe i dobre dni. No ja wiem że to film, ale reżyserowi chodziło o to żeby każdy mógł się indentyfikować z postaciami więc nie zrobił ich cukierkow doskonale ładnymi. Poza tym to spójrzcie jak wyglądała w końcowej scenie w tej sukni. Mi się tam podobała, choć wiem jak wyglądała wcześniej.
Pytanie jak obudzi się Wam jakaś laska w łóżku obok z rana bez makeupu to czy dalej bedziecie z nią chcieli być. Ja ze swoją zamierzam, tylko najpierw musi być, no nie.
Podobno wątek Gwen nie jest wogóle wykorzystany nalezycie, Gwen niby pojawia sie tylko aby namotać w zyciu Petera, ale jest to podobno nieudolnie zrobione i lepiej byłoby bez tego wątku;) Wiecie, co w poprzednich tematach niektórzy "jechali" na MJ : Kirsten Dups, jak mogli, teraz jest w miarę ok, albo nawet fajna, kurcze zdwecydujcie się:) A podobno to dziewczyny często zmieniją zdanie ;D
No bo jest równouprawnienie ;D
Ale ja tam jestem zdecydowany i ogólnie, chyba , tak mi się wydaje, czasami ^^ wiem co piszę.
Jak dla mnie to ten paszczurowaty ryj pasuje na rolę ruskich bab, ma taką kartoflana gębę (jak chociażby ta Maria Antonina, na francuzkę to to nie wygląda,jak zobaczyłem reklamę myślałem że to jakaś caryca). Jest wiele aktorek, które mogłyby zagrać M.J. Przecież Dunst też pofarbowali bo nie jest ruda.
XD nie mam nic na obronę mojego zdania... ja już się przyzwyczaiłem do tego wizerunku... ale to prawda, że mało podobna ^^ do M.J. że tak powiem...
D. Venom
lubisz Kirsten , przeciez ona sie ma za niewiadomo kogo :D
zorientowani bede wiedziec o co chodzi :)
Zgadzam się z Black Spidermanem, ona się uważa za nie wiadomo kogo, do tego jej głupota.... no comment, ale uważam, że jest dość ładna, choć czasem jak się ubierze i uczesze no to jest lekki dramacik:)
"Jak dla mnie to ten paszczurowaty ryj pasuje na rolę ruskich bab, ma taką kartoflana gębę (jak chociażby ta Maria Antonina, na francuzkę to to nie wygląda,jak zobaczyłem reklamę myślałem że to jakaś caryca). Jest wiele aktorek, które mogłyby zagrać M.J. Przecież Dunst też pofarbowali bo nie jest ruda"
Maria Antonina była z pochodzenia Austriaczką, pochodziła z dynastii Habsburgów, więc Dunst pod względem typu urody (nie ma o czym mówić, niemieckiego: blondyna, okrągła twarz, małe oczka) jak najbardziej pasuje do tej roli.
heh ,,,ponoć aktorka odgrywająca Gwen Stacey przefarbowała włosy na Blond( naturalne ma Rude )
a Kirsten Dunst naturalnie jest blond a farbowali ją na rudy kolor,,,
...nie łatwiej by było żeby aktorka grająca Gwen grała MJ a Kirsten grała Gwen ( a za cenę tej farby do włosów mogliby bardziej dopracować walkę Goblina ze Spider-Manem na moście)
Gwen by zabił goblin w części pierwszej ...a Kirsten już by się w SM nie pokazała..i wszyscy byliby szczęśliwi :D
Kirsten się nie nadaje, to tej roli... już nie chodzi tylko o to, że nie ma predyspozycji fizycznych...ona jest po prostu drętwa :/