Co za dużo to nie zdrowo. Podobno w lipcu bedzie ogłoszona tożsamość czwartego przeciwnika Spideya, najprawdopodobniej będzie nim Vulture (sęp). Jak tak sobie myślałem że skoro to będzie ostatnia część to chyba go będą musieli uśmiercić, bo nie jest w stanie sam wygrać z trzema tak silnymi wrogami a teraz jeszcze czwarty. Kiedyś słyszałem ze sojuszniczką Spider-mana będzie Kobieta kot ale od dawna nic o tym nie ma.Przecież sam Venom jest przeciwnikiem prawie nie do pokonania, żeby go pokonać będzie musiał mieć duzo szczęcia, Sandman też jest ciężkim przeciwnikiem, ale jakos sobie z nim poradzi. HoboGoblin czyli Harry będzie musiał się nawrócić i przebaczyś Peterowi, więc może Harry zginie w walce z Sandmanem lub tym Vulture bo obydwoje potrafią latać. Film chba bedzie musiał trwać 3 godziny żeby wszystko dobrze przedstawili, mi to pasi ale Sm Raimi chba nie chce zrobić tak długiego filmu. Będzie coś takiego jak X-men 3, tam nie przedstwili większości waż nych bohaterów. Ale film zapowiada sie rewelacyjnie.