Jestem fanem spider mana od kiedy zobaczyłem pierwszy raz tą bajkę. Oglądałem wszystkie dwie części, już nie mogę się doczekać 3. Mam nadzieję że się nie zawiodę jak pójdę na ten film do kina. Po tym jak przeczytałem tyle wiadomości i obejżałem tyle zwiastunów jestem pewien, że jest to zarąbisty film!!!
,, jak przeczytałem tyle wiadomości ,,
widac ze wykonujemy dobra robote forumowicze ^^
mrajo95
to malo wiesz , bo gdybys czytal te forum wiedzialbys o wiele wiecej
a google i gazety duza ci nie powiedza na temat SM 3 uwierz mi
o to potwierdzenie ze najlepszy :)
http://www.filmweb.pl/topic/624799/Spider-Man+3%22+najbardziej+imponuj%C4%85cy+s po%C5%9Br%C3%B3d+trzech+cz%C4%99%C5%9Bci.html
Fajna historia, normalnie się wzruszyłem:)
No sorry, ale kogo to obchodzi?
Na tym forum mamy wielu "prawdziwych" fanów spider-mana, i nikt nie uraczył nas swoją histirią.
Ale z ciebie fan, obejrzałeś zwiastun, gratuluje.
Czytasz newsy, super, gdzie? Na filmwebie?
Wiec sorry że pytam, ale kiedy była premiera zwiastunu to czy wstałeś o 4 w nocy żeby go zobaczyć na Ifilm.com? (10 listopada)
Pewnie nie wiedziałeś że wogłóle bedzie zwiastun.
"Wiec sorry że pytam, ale kiedy była premiera zwiastunu to czy wstałeś o 4 w nocy żeby go zobaczyć na Ifilm.com? (10 listopada)
Pewnie nie wiedziałeś że wogłóle bedzie zwiastun."
Ty, a jaka to różnica?? Chcesz przez, to powiedzieć, że on jest mniejszym fanem od Ciebie ?;| I zupełnie nie rozumiem poco się do niego przyczepiłeś?
"Wiec sorry że pytam, ale kiedy była premiera zwiastunu to czy wstałeś o 4 w nocy żeby go zobaczyć na Ifilm.com? "
A kto coś takiego zrobił ???
To chyba jeszcze głupsze niż stanie całą noc pod księgarnią, po to aby kupić ukazujący się rankiem w sprzedaży, tomik "Harrego Pottera"...:D
pierwszy raz bajke sm ogladalem moze jak mialem z 3 lata a komiksy to moze rok pozniej zaczalem czytac ;] wychowalem sie na nich ;)
Darth Venom czemu najezdzasz na niego,forum jest po to zeby dzielic sie swoimi przezyciami lub opiniami o sm,wiec nie najezdzaj na kogos kto pisze jak zaczal swoja historie ze spiderem ,bo on chcial sie z nami tym podzielic ,a ty od razu sapiesz,to po pierwsze ,a po drugie to nie ty jestes od tego aby mowic kto jest prawdziwym fanem a kto nie,moze i wstales o 4 rano aby zobaczyc zwiastun,ale czy to czyni ciebie lepszym od innych??nie sadze
Może troche przesadzam, ale to pokazuje swoje oddanie, a gościu pojawił się niewiadomo z kąd, nigdy nie pisał i opowiada jakim to jest fanem. Poprostu śmiać mi sie z tego chce.
Śmiać Ci się chce z tego, że sie nowy fan Spider-Mana znalazł ?;| Ja nie widzę w tym nic śmiesznego! Natomiast śmiać mi się z Ciebie chce... uważasz się za alfe i omege jeżeli chodzi o Spider-Mana, krytykujesz wszystkich na około i nie ma różnicy czy założą temat w którym piszą bzdury, czy ciekawe rzeczy...Zrobiłeś z siebie wielką gwiazde forum, a prawda jest taka, że chuj... wiesz i się mądrzysz!
P.S.
Jak będziesz pisał kolejnego posta, to radzę Ci go pisać w Wordzie. Dlaczego? Ponieważ twoje wypowiedzi aż rażą błędami ortpgraficznymi, stylistycznymi i interpunkcyjnymi.
"a gościu pojawił się niewiadomo z kąd, nigdy nie pisał i opowiada jakim to jest fanem."
Ty kpisz czy o drogę pytasz? Niby co on twoim zdaniem miał napisać i sobą zaprezentować, żeby dostąpić niebywałego zaszczytu, jakim jest bycie fanem Spider Mana???
Może tak jak ty - wstawać o 4 w nocy, żeby podniecać się jakimś zrytym zwiastunem?! Niestety mam obowiązek cię uświadomić, że takie zachowanie nie jest zachowaniem fana, tylko fanatyka, któremu niedaleko do stania się pensjonariuszem szpitala dla czubków.
Panowie bez przesady, kol.Darth Venom doświadcza po prostu stresu przedpremierowego. Zobaczycie po premierze złagodnieje, podzieli się z nami swoimi refleksjami i będzie spoko gościu. Zobaczycie.
Pozdro.
P.S. Crazy, dawno nie czytałem twoich wypowiedzi. Gdzie się udzielasz ?
Noo, chyba że SM3 okaże się mimo wszystko klapą. DV popadnie wtedy w stan depresyjny, z nagłymi napadami agresji;]
"Gdzie się udzielasz ?"
Hmm, a sam nie wiem.;) Gdy podczas buszowania na filmwebie znajduję dyskusję w jakiś sposób interesującą, to wtrącam tam czasem swoje 3 grosze. Ma to więc charakter raczej spontaniczny;]
Peace.
Crazy, troche sobie z gościa pożartowałem a ty robisz awanture, wyluzuj. A tak swoja drogą to kto ty jesteś? Widze że bartlett cie zna, ja cię nie kojarze.
"A tak swoja drogą to kto ty jesteś? Widze że bartlett cie zna, ja cię nie kojarze."
To dziwne, bo ja ciebie również nie kojarzę. Widocznie liczba ludzi korzystających z internetu musi być większa niż to sobie wyobrażaliśmy...
Jakieś osiedle się tu zrobiło czy co?:]
"troche sobie z gościa pożartowałem"
Na żarty to nie wyglądało, ale ok - było minęło.
hehe nawet nie wiesz jakie osiedle :)
stali bywalcy: Black Spiderman(ja) , Darth Venom , Gregorian Vangelis , Longer , Darth Spider , Red Spider , brodzkim , demon82 , overall , bartlett , aleex , Black Spider , kudi11
sorry jak kogos pominelem (najwyzej dopiszecie)
ale my tu naprawde jestesmy caly czas :)
a ze takie a nie inne podejscie ma D.V
to sie przyzwyczaj bo on juz tak ma na tym forum :")
PS : Crazy niezle sie udzielales na Rocky Balboa
Widzisz Crazy, ty sie udzielasz na innych forach, ja głównie na tym.
Ty tu nie wchodzisz, i nie wiesz jakie tu mamy układy :)
Wiec jesli chodzi o mnie, od roku wchodze tu codziennie.
"Ty tu nie wchodzisz, i nie wiesz jakie tu mamy układy :) "
Ok ok, Don Corleone... To ja już sobie idę... Tylko nie bijcie po twarzy!:P
"To był żart, przecież postawiłem ":)"
Ale i tak to jest prawda."
Wypowiedź głębsza, niż dziura w latrynie. Nie wnikam.
Dla Ciebie, to farmazon...dla mnie nie.
Darth Venom przyczepił się do gościa za nic i do tego nie potrafi się określić do końca... Chyba też ma napięcie przed miesiączkowe jak Darth Knight, albo raczej napięcie przed spidermanowe ;]
Tak czy siak zdenerwował mnie tym swoim występkiem :/
Ja nie chce się z nikim kłócić jestem fenem spider mana dopiero 5 lata o tej stroniedowiedziałem się z komiksu SM. Jak zobaczyłem że jest okazja wpisania się to skorzystałem czemu by nie jak nie chcecie żebym z wami pisał to nie ma sprawy
Boże, o jakie my się pierdoły kłucimy.
Prościej, "śmieszna prawda".
To tak jak z naszym rządem, jest śmiesznny i wręcz idiotyczy ale prawdziwy. Proste?
Może to rzeczywiście napięcie przed spider-manowe.
Tak strasznie na niego nie wiechałem, bez przesady.
Aleex, boże, ty nic nie rozumiesz?
Może głupio to tłumacze, ale dlatego że ty głupio pytasz.
Ty to dopiero masz napiecie przed spider-manowe :)
Ja się głupio pytam?? <padł na ryj> To Ty nie potrafisz nawet odpowiedzieć rzeczowo na zadane pytanie!
Zacząłeś do niego sapać nie wiadomo czemu! Co,to już nikt nie ma prawa tematu założyć (no chyba, że User)? Wytłumacz mi proszę drogi Darth Venomie jak, to jest z Tobą, że sie dopierdalasz do ludzi i stwarzasz sztuczne problemy...
Fajna historia, normalnie się wzruszyłem:)
No sorry, ale kogo to obchodzi?
Na tym forum mamy wielu "prawdziwych" fanów spider-mana, i nikt nie uraczył nas swoją histirią.
Ale z ciebie fan, obejrzałeś zwiastun, gratuluje.
Czytasz newsy, super, gdzie? Na filmwebie?
To czy to nie jest prawda?
Tak serio to ty robisz teraz problem i sie czepiasz.
Chodzi mi o to że napisałeś że juz nikt nie ma prawa tematów założyć bo zostanie skarcony. No a Darth venom napisał że to głupi temat (sam tak nie uważasz) dlatego mówię że ma racje co do tego tematu. Zrozumiałes moje przesłąnie???? (LOL):D:D:D
Dzięki Kudi,
No może masz powód ale przesadzasz.
Tylko gościa wykpiłem, pisząc prawde. Nie bluźniłem ani nie używałem epitetów. Lub coś takiego, poprostu go wyśmiałem za taki temat.
No i ja się pytam dlaczego go wyśmiałeś! Czy czujesz się większym fanem od niego? i w ogóle kto Ci dał prawo do naśmiewania się z niego?
Ja się z nigogo nie naśmiewam Alex, chodzi o to że to jest bezsensowny temat(fajnie też się ciesze iż ten koleś jest fanem Spider-man). Ja na nigogo nie najeżdżam ani nie krytykuje(no chyba że user) i nie szukam zwadny (no chyba że user). Dlatego pokój. Alex przybij piątke na zgode co?? :D::D (lol)