Jestem fanem spider mana od kiedy zobaczyłem pierwszy raz tą bajkę. Oglądałem wszystkie dwie części, już nie mogę się doczekać 3. Mam nadzieję że się nie zawiodę jak pójdę na ten film do kina. Po tym jak przeczytałem tyle wiadomości i obejżałem tyle zwiastunów jestem pewien, że jest to zarąbisty film!!!
O wszelkie zezwolenia na pisanie zgłaszać sie po drath_venom@onet.eu
Wszelkie pytania nie związane z pozwoleniem zgłaszać do mojego zastepcu Kudiego11 :)
Szczerze, to dobry pomysł :)
dobra to od teraz zanim cos napisze to zglosze sie do guru d.v i zapytam o laskawe pozwolenie na napisanie postu:)
""Czuje się wiekszym fanem od niego, i znajdź mi kogoś kto powie że tak nie jest. "
Ja tak powiem!"
A poza tobą? Crazy, ktoś jeszcze? User, ktoś jeszcze? Nie wiedze chętnych.
Może dlatego, że każdy ma Cie w dupie i dlatego nie widzisz chętnych?
Dowartościowujesz się tym, że nikt tak nie powiedział oprócz mnie ;>
Moim zdaniem Chelsea dostanie w pizde. Tzn ja bym chciał żeby dostało, bo ich nie lubie ;]
Black Spiderman-Liverpool ma wygrac
marcin535-i tak napisales juz wiec po co sie pytasz??":P:D
A Aleex nam pucuje buty.
Zobaczycie jeszcze jutro napisze wielki temat na swoim blogu, i całą sekte założe. Pobór otwarty.
Overall, nie chciął byś się dołączyć?
Widze że nam aleexa mama od kompa odgoniła :)
Śmiesznie, się zrobiło :)
Swoją drogą, zezwalam wszystkim na pisanie tego co chcą do 1:00.
come to the Dark side Overall:D:D:D bedziesz moim pomocnikiem:D:P Sekretarz 2 taki film nakrecimy:D:D:P
o nieeeeeeeeeeeeee co ja teraz zrobie,prosze ,blagam o wybaczenie!!!!!ja juz nie bede!!:):):D
ku... ludki jedne, sluchajcie
d.v. owszem nie był zbyt miły ale nie odpie... kaszany na forum, nie dawal glupich, nikomu nie potrzebnych tematów itd..
user na poczatku dawał tematy z dupy chodz czasem miał przeblyski i zakladal nawet konkretne topiki, no ale w koncu cos mu strzeliło do łba i w ciagu no nie wiem ilu, godziny? dodal chyba z 20 bzdurnych shitów...
zaczął podszywac sie pod innych uzytkowników, i to ma być ku.. jego mac fan? fan ktory niszczy forum? wysilcie swoje mozgownice i zastanowcie sie troszke ;)
overall-wyterzam mózg.......co jest?? nie ma go??:D:D:D..wiem jedno User to frajer który mamy swojej nie widział na oczy...:D:D
Wybaczam ci.
O aleex wrócił. Ble....
Przydał by sie tu black spider, gregoria, longer, wtedy było by jeszcze fajniej.
Nawet Black spiderman, widzicie, jak tylko się pogodziliśmy to można normalnie rozmawiać.
O black spiderman :)
Szkoda, to był ziom.
"d.v. owszem nie był zbyt miły", ja nie miły?
Ogółem jestem miła i wesołą osobą, lubie sobie pożartować. Ale jak wiedze ewidentną głupotę to nie wytrzymuje i musze gościa zjechać.
Gregoriana przez jakiś czas nie bedzie...ale te dwa acymony to nie wiem gdzie są:D:D:D
Właśnie, gdzie naszą opozycje wywiało?
No ale przez moją dyktature na forum był spokuj i normalne rozmowy.
Wiecie co, myśle że ta dwójka (o ile zamierza jeszcze tu pisać, się do mnie przekona), z częścią z was byłem na początku pokłucony (jak to ktoś naipsał "ten typ tak ma", i szybko wybaczam). np. Black Spiderman, overall i tam ktoś jeszcze.
D.V
uzylem twojej renomy w moich
danych , nigdy nie zapomne tych slow ktore kiedys wypowiedziales :)
"zdanie ktore wypowiedzial uzytkownik Darth Venom dobitnie mnie charakteryzuja ,,Człowieku jestes najlepszym forumowiczem na FW , twoja wiedza o Spidermanie siega ogromnych mozliwosci,, :)"
Co k...? Kiedy ja to powiedziałem?
ZzZzZzZz.....chyba wiadomo co;).....
Pozdro:Gregorian,Kudi11,Red Spider,Darth Venom,Overall,Black Spider,Black Spiderman i....i.....Darth Spider(czyli Ja):D:D
O widze że nam się darth spider zinął, chyba też ide spać.
Wiecie co, jutro o tej samej porze, (zaczy dzisiaj), aleexa nie zapraszam :)
To znaczy że nie pozwalam ci pisać.
Ok, mnie mama ok kompa wygania :)
Zwijam sie, bo sam zostałem.
Macie prawo pisania jeszcze tylko 27 minut.
Jak zobacze któregoś po 1:00 to macie szlaban.
Teraz 26 minut.
Czemu mnie tak nie krytykujesz, może i jestem gorszym fanem od ciebie, ale to ci nie powinno dawać satysfakcji
O odpisałeś, no sorry, nie daje mi to satysfakcji.
Troche puźniej? To znaczy 5 dni przed premierą? :)
Troszke się spóźniłeś.
Dobra awantury już nie ma. I git.
chyba tylko w piatek nie bedzie temtu klotni,chyba ze to bedzie najwieksza bitwa...a tak na marginesie to chyba nie bez powodu maja co niektorzy w nickach "venom"-jad
"Revenge is like a poison..."
Peace.