6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

spider-fan

ocenił(a) film na 10

Jestem fanem spider mana od kiedy zobaczyłem pierwszy raz tą bajkę. Oglądałem wszystkie dwie części, już nie mogę się doczekać 3. Mam nadzieję że się nie zawiodę jak pójdę na ten film do kina. Po tym jak przeczytałem tyle wiadomości i obejżałem tyle zwiastunów jestem pewien, że jest to zarąbisty film!!!

Dextromethorphan

Nom, mnie szczerze mówiąc też to zastanawia. To że ty się budzisz do trailera o 4 rano w dniu jego premiery, a gościu ogląda go w miesiąc później o 15:23, lub to że ty piszesz tu posty od roku, a kolo napisał go w kilka dni przed premierą filmu, to chyba nie oznacza że jest on jakiejś gorszej jakości fanem, no nie?!:|

ocenił(a) film na 10
Crazy_3

sorry Aleex że tak to odebrałeś. Myślałem z etwój poprzedni post do był do mnie więc sie wytłumaczyłem. Jeszcze raz sorki że tak to odebrałeś....

ocenił(a) film na 9
Kudii11

Widze ze tutaj to jak Rozmowy w toku:D:D..albo Kto ma racje:D:D

ocenił(a) film na 5
Crazy_3

no wlasnie tez tak uwazam,z reszta pisalem o tym juz dzis i w ogole to wkurza mnie takie wywyzszanie sie ze ktos jest wiekszym fanem,fan to fan i koniec

ocenił(a) film na 6
Dextromethorphan

Szczerze, tak
Czuje się wiekszym fanem od niego, i znajdź mi kogoś kto powie że tak nie jest.

1. On pojawił się tu pierwsz raz i napisał tylko głupi temat, pewno nie odpisze
2. Ja wchodze tu codziennie od roku, napisałem conajmniej 40 tematów (normalnych, nie zostałem za nie skrtykowany, wręcz odwrotnie)
Trudno mi to policzyć ale napisałem około 1000 postów. Niewątpliwie najwięcej na całym forum.

Mógł bym teraz opowiedzieć podobną historie do tej którą marjo nam napisał :)
tzn. :
Widziałem wszytkie możliwe zwaistuny, jako pierwszy na całym forum widziałem teser z czerwca, bo zobaczyłem go i napisałem temat zanim został dodany na FW. Żeby zobaczyć drugi teser wstałem o 4 rano.
Najważniejsze informacje z tamtego roku, pochodzą ode mnie.

Wiele osób stwierdziło że jestem/byłem władcą lub dyktatorem na tym forum.
itd.

Wiem głupia historyjka, co najmniej lepsza od tamtej.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

WOW Darth Venom nieźle się rospisłąęś :D:D:D .... Ta historyjka zawiera więcej dramaturgi niż tamta. :D:D: (LOL)

ocenił(a) film na 9
Kudii11

Kudi 11

to jak ''Nie do wiary"" albo ''Uwaga'' :D:D:D:D:P

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

lepiej ,,Co z ta Polską" albo ,,Superwizjer" ,,KAwa na ławe"

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

o kurde d.v to moze jeszcze powiesz ze jestes tu bogiem i ze wszyscy maja ciebie sluchac,byc moze dostarczales wielu informacji na temat fimu i chwala ci za to ,ale nie wywyzszaj sie tak bo to jest strasznie denerwujace

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

To chyba trzeba zdefiniować słowo "Fan".
Sorry ale każdy kto zobaczy poprzednią cześć filmu, i zobaczy zwiastun do nowego, nie moze nazywać się fanem.

Potrzeba jakiejś ingerencj, zainteresowania się tym, chęci dowiedzenia sie czegoś. A nie obudzenia się cztery dni przed premierą i stwierdzenia że jest się fanem

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Może nowy program:

"Fan czy nie fan?"

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Zrobiłą się tu niezła debata na temat fana.::D:DD:D

ps. Darth Spider oddałeś już kosiarke babci??? (lol)

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

darth spider

a tak apropo ,,nie do wiary ,, jeszcze leci na tvn??

ocenił(a) film na 10
Black_Spiderman

nie wiem czy wiecie

ale gregorian z tego co wiem nie ma neta..

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Więc moja historia (nie napisałem wszystkiego) jest ciekawsza lecz nikogo nią nie próbuje uraczyć na siłe.

Szczerze, jeśli już "Kto ma racje?" To chyba ja.

niefan*

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Widze że przy wszytskich zapaliły się czerwone lampki, wiedze że pradziwe życie zaczya sie po 23 :)

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Widze że przy wszytskich zapaliły się żółte lampki, wiedze że pradziwe życie zaczya sie po 23 :)

Boże, kolory mi się mylą.

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

nom tez dobre;p;)...albo Z userem na userze obok usera pod userem miedzy userem....tylko nie wiem o czym by to było:PD::D:D

ocenił(a) film na 9
Darth_Carnage

Kudi 11-tak oddałem a ty??:D:D:D

Black Spiderman-nie wiem chyba tak a co jestes fanem ''Nie do wiary"??:D:D

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

nie nie jestem

tak tylko pytam

ocenił(a) film na 10
Black_Spiderman

,,wszytskich zapaliły się czerwone lampki,,

sorry ale moja jest zolta

chyba ze zle widze

użytkownik usunięty
Black_Spiderman

wy to jednak macie problemy :)

ocenił(a) film na 9
Black_Spiderman

Darth Venom-raczej bo 0.00 bo wtedy fajne programy są na TVN Turbo:D:D:D

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

Ogłaszam że w debacie ,,Która histria lepsza" wygrywa Darth Venom pokonując niejakiego mrajo95. Gratulacje. Zwycięsca otrzyma roczny zapas gałki muszkatołowej (lol)

ps. Z mego posta wieje głupotą oj tak oj tak

ocenił(a) film na 10
Kudii11

Darth Spider a propos ja też muszę już trawe skosić

ps.Kolejny głupi post mego autorstwa

ocenił(a) film na 9
Kudii11

Ja juz skosiłem:P:P....musze jeszcze kasztany pozbierac i odgarnąć snieg:D:D:D:D

ocenił(a) film na 10
Kudii11

wwidze ze rozmowa

wkracza na coraz dalszzzze tematy :p

ocenił(a) film na 9
Black_Spiderman

Black Spiderman- to daj latarke bo czym dalej tym ciemniej:D:D:D:D

ocenił(a) film na 6
Darth_Carnage

Widze że na forum głupotą zawiało.

ocenił(a) film na 6
Kudii11

Raczej śmiechem nie głupotą.

Widze że się nie doczekam riposty. Chyba chłopków mama od kompa odgoniła, kazała iść spać :)

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Apropo trawki, ja też.
W tamtym tygodniu wyciągnąłem kosiare z garażu.

Ej, a może plebiscyt na najfajniejszą kosiare, przyzać się jakie macie?

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

Ja mam na korbke(możecie odrazu wreczyc mi nagrode):P:D:D:D:D

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

ja mam gilleta z podwojnym ostrzem, zazwyczj uzywam jedno razówek bo są praktyczne ;)

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Mnie akurat mama na kluski woła bo jeszczekolacji nie jadłem...

ps.kolejny głupi post. Chyba nie jestem nocym markiem ide spać.

Pozdro dla : Darth venom,Darth spider.red spider,black spider,i innych których nie mam siły już wymienić ... no i oczywiście user (lol) :D:D:D

ocenił(a) film na 10
Kudii11

ja mam zielona spalinówke ze sthilla chyba. I tak wygram ten plebiscyt

dobranoc

ocenił(a) film na 6
Kudii11

Ja żółtą spaliówke, cztery biegi, regulacja wyskości itd.
wygrałem :)

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

Ja wygrałem nikt z wasnie ma na krobke...tylko JA!!!! buahahahahaha::D:D:D:D:D:D:D

Stefan_Mirecki

Wybacz opóźnienie - rąbnęły mi korki w chałupie i musiałem bezpiecznik wymienić.:]

Masz tutaj definicję słowa fan, prościuteńko z Wikipedii:

Fan - osoba podziwiająca człowieka, grupę ludzi, dzieło sztuki, bądź ideę. Jest to skrót od słowa fanatyk, jednak ma mniej pejoratywny, a nawet pozytywny wydźwięk. Fani określonego zjawiska często organizują się, tworząc tzw. fankluby.

Na podstawie tego wytłumacz mi jak można byc lepszym fanem, lub gorszym???

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

"Czuje się wiekszym fanem od niego, i znajdź mi kogoś kto powie że tak nie jest. "
Ja tak powiem!

Co z tego, że wstałeś o 4 rano, co z tego, że napisałeś ponad 1000 postów, co z tego, że jako pierwszy widziałeś treaser w czerwcu? Mam Ci za to pomnik postawic ? ;|
Władca i dyktator ? <hahaha> chyba za dużo Ci nasłodzili i woda sodowa do główki uderzyła...
Ja tu zaglądam od roku i wiesz co Ci powiem? Większość twoich postów, to przypierdalanie się do ludzi, głupie docinki i mądrzenie się, że o błędach w nich zawartych nie wspomnę...
Przestań się mądrzyć i uważać sie za pana i władce na forum,a jeżeli tego nie zrobisz, to będziesz miał ciężkie życie. Nie mówie, że ja się będę czepiał, bo szczerze mówiąc mi się nie chce tym dupy zawracać ;]

ocenił(a) film na 9
Dextromethorphan

a ten dalej o to sie bedzie kłucił:P:D...poczkeaj chwile bo gadamy o trawie:P:D

ocenił(a) film na 6
Darth_Carnage

Nie dale się kłoci tylko musiałem jakoś wontek zakończyć.

A propo trawy, to zaraz ide sie zjarać... kto się przyłącza? ;>

ocenił(a) film na 9
Dextromethorphan

To chodź Aleex ide z tobą:P:D:D

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

przeciez d.v sam chcial riposty,zreszta zgadzam sie z aleex i z crazy,na koncu to bedzieny sie d.v pytali czy mozemy cos wogole tu napisac

ocenił(a) film na 6
Darth_Carnage

To was mama nie odgoniła?
My to na poważne tematy, o trawie itd. A wy nam tu z takimi pierdołami wyskakujecie.

Przez ostatią godzine nabiliśmy ponad 60 postów, widzicie, przy miłej rozmowie jak szybko posty lecą.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

a kudii to nie mial przy

798 poscie isc spac :p (lol)

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

ej przepraszam ja nikogo nie biłem:D:D:D:P:D

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Ależ ironia płynie z tego posta no, no muszę przyznać, że mi zaimponowałeś Darth'cie Venom'ie nie spodziewałem się po kimś kto pisze kłócić sie przez "u",że stać go na ironiczną wypowiedż.

Stefan_Mirecki

Taaa. Patrzę na tę waszą "rozmowę" i zaczynam się tylko zastanawiać, dlaczego tak ciśniecie Userowi, skoro robicie praktycznie to samo co on?

użytkownik usunięty
Crazy_3

pogadaj z nim może ci powie...

Po polskiemu proszę - pełnym, zrozumiałym zdaniem. :]