Jeden z gorszych filmów jaki ostatnio widziałem! Oglądałem go z bratem i tatą i wszyscy usnęliśmy po pierwszych kilkunastu minutach! Nie polecam!
no to pewnie nie oglądaliście dokładnie filmu. ;) Mi sie bardzo podbał 8/10. Tak to jest jak sie oglada film i gada z rodzicami w tym czasie- nic sie wtedy nie kapuje i tak wlasnie masz koles :p zacznij ogladac normalnie filmy.
"Nic się nie kapuje". Ciekawe co w tym filmie było niezrozumiałego?? Film to dno, tak jak pisałem w poprzednich tematach i zdania nie zmienię.
Zgadzam się. Również oglądałam go z tatą, który po 20 minutach stwierdził, że idzie spać. Ja niestety dotrwałam do końca. 2/10
Po pierwsze film jest dobry bez dwóch zdań.Po drugie myślałeś że spodoba się twojemu tacie?hmm...no to chyba nie realne,choć możliwe,ale przecież on chyba nawet nie ma pojęcia co to reinkarnacja,a gdziez by tam jego skostniały umysł miał sie podjarać taką zajawką.Twój zresztą też jest lekko płytkawy:))hehe ale co tam o gustach się nie dyskutuje...:p
Nie znasz jego, nie znasz jego ojca. To, że ma inne zdanie od ciebie, nie oznacza, że jest kompletnym idiotą. Tak samo jego ojciec.