Film mi sie podobal, ogladalam w kinie. Dobrze, ze nie zasugerowalam sie niska ocena na filmwebie. Chwilami nawet podskoczylam ze strachu ;)
pomysl na smierc codziennie 10/10
dolozenie demonow do tego 1/10
gra aktorow 6-7/10
finalny scenariusz 2/10
strasznosc 2/10
akcja 5/10
ogolnie 3/10
stad moje grzeczne pytanie, mogla bys rozwinac dlaczego Ci sie podobal i w ktorym momencie podskoczylas, bo ja po tym, jak zobaczylem te demony zabijajace go codziennie to malo nie usnalem, bo spodziewalem sie czegos bardziej wygorowanego i ambitnego, bo na tej bazie moglby powstac naprawde dobry film;o
Mi również film się spodobał. Ja jednak nie podskoczyłam ze strachu, bo po prostu nie było kiedy :) Nic w nim nie było aż tak strasznego, żeby tak reagować. Mimo to film ciekawy, bo coś innego od reszty, gdzie tylko krew leje się hektolitrami :))
Aż strach się bać. Ja to się bałem bać na tym filmie ze demon wyssa ze mnie moj strach hehe. Film slaby za pomysl i momentami fajne efekty dalem 5/10 taki sredniak zapowiadal sie na prawde ciekawie, ale momentami przynudzal i zakonczenie hmm no ja sie domyslilem wiec chyba nie bylo dla wszystkich zaskoczeniem.
Ja dałam 4/10.
Pomysł na serio wydawał się być fajny, myślałam że zapowiada się ciekawy film a okazało się że to zwykłe pierdoły są. A te demony z tych obcisłych wdziankach były aż śmieszne (szczególnie chodzi mi o tych gości w tych czarnych, świecących sukienkach i okularach przeciwsłonecznych - ha, ha, ha)