PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=509760}

Sponsoring

Elles
2011
5,2 49 tys. ocen
5,2 10 1 49034
4,7 34 krytyków
Sponsoring
powrót do forum filmu Sponsoring

! ! !

użytkownik usunięty

Premiera w Polsce 27 stycznia 2012.

ocenił(a) film na 6

Szkoda , że nie w tym roku ...

ocenił(a) film na 2
sermonizm

Na youtubie jest zwiastun http://www.youtube.com/watch?v=uY6UAn7fnag

ocenił(a) film na 6
kubiczka1990

Frapujący! Trochę żałuję, że obejrzałem bo teraz nie mogę się doczekać premiery :D

ocenił(a) film na 2
mike_ainsel

Mam tak samo;)

ocenił(a) film na 6
kubiczka1990

Juliette piękna jak zawsze... Jak ona to robi? Czyżby kolejna wielka rola do kolekcji?

ocenił(a) film na 7
mike_ainsel

Ja mam tak samo ;) Po Szumowskiej spodziewałam się czegoś naprawdę dobrego, ale zwiastun przerósł moje najśmielsze oczekiwania, szykuję się prawdziwe arcydzieło (wiem, wiem, nie można oceniać czegoś, czego nie widzieliśmy - trudno, musicie mi wybaczyć). Juliette piękna, całość niezwykle estetyczna i oczywiście Andrzej Chyra, który jest jednym z powodów, dla których zainteresowałam się tym filmem. Czekam!

ocenił(a) film na 6
rybka254

Ja wybaczam ;) Szumowska jest kolejnym po Polańskim, Kieślowskim czy Holland polskim twórcą filmowym, który dostaje od losu szansę kręcenia we Francji, więc mocno ściskam kciuki za ten projekt... I choć to nieco inna tematyka i o wiele mniejszy kaliber to pierwsze skojarzenia jakie mi się nasuwają po tym zwiastunie - to skojarzenia z ' Niebieskim ' - pewnie za sprawą Binoche, której role zawsze ogromnie rezonują w mojej głowie. Obym się nie zwiódł, bo oczekiwania są duże ale że Małgośka Szumowska zwykłym = polskim wyrobnikiem kina nie jest to już udowodniła ' 33 scenami...' więc bądźmy dobrej myśli :-)

ocenił(a) film na 7
mike_ainsel

Skojarzenie z "Niebieskim", ciekawe... Ach, zapomniałam wspomnieć o zachwycającej muzyce.