Sponsoring

Elles
2011
5,2 49 tys. ocen
5,2 10 1 49033
4,9 28 krytyków
Sponsoring
powrót do forum filmu Sponsoring

Dla was czymś niewłaściwym może być tzw. sponsoring. Kobieta oddaje swoje ciało.

Czy dla mnie ateisty oburzająca, czy wręcz obrzydliwa może być na przykład spowiedź w kościele? Tu człowiek opowiada o swoich najintymniejszych sprawach niepewnemu seksualnie, dziwakowi noszącemu sukienki...

Jak widzicie wszystko jest względne.. Nie powinniście osądzać innych tylko zająć się swoimi sprawami. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
Jacques_Mesrine

Ja nie krytykuje tych kobiet, o ile to jest ich świadomy wybór. Ich życie, ich poszanowanie własnej wartości itp. Ale chyba nie powiesz, że sponsoring jest czymś normalnym? I proszę wytłumacz mi co miało na celu porównanie seksu za pieniądze do spowiedzi, bo ja nie wiem naprawdę co ma jedno do drugiego ;)

również pozdrawiam.

Tarantinka19

Też nie wiem. Na takiej zasadzie można stwierdzić, że wszystko jest takie jak wszystko. Zero logiki jakiejkolwiek i możliwości dyskusji na jakikolwiek temat.

Jacques_Mesrine

Ot, moralność lewaka. Zero godności o honorze nie wspomnę. Rozumiem, że będziesz sumy z córki-dziwki ?

New_World_Order

Jasne że będzie nawet sam skorzysta z jej usług. Moralność lewacka polega na tym, że wszystko jest w porządku dopóki nie dotyczy to "mnie" ale niestety dotąd ich wyobraźnia już nie sięga.

ocenił(a) film na 3
Jacques_Mesrine

Kościół w dzisiejszym wydaniu ma w sobie bardzo wiele patologii, obłudy, ale to jedyne z czym mogę się zgodzić. Usprawiedliwianie sponsoringu to żenada. Był taki film "Walka o ogień", były tam sceny ukazujące, że wsród ludzi pierwiotnych narodziło się pierwotne uczucie, które dziś nazywamy miłością. Wydawało mi się, że od tego czasu człowiek ewoluował w kierunku takich wartości i nie ma to nic wspólnego z religią. Jeśli teraz mamy ewoluować w kierunku sponsoringu i seksu grupowego, to historia zatoczy koło. Mam nadzieje, że tak nie będzie, bo bardziej wierzę w teorię ewolucji i instnkt samozachowawczy człowieka.