Podejść do tego filmu miałam kilka, chyba za piątym wytrwałam do końca. Kompletnie nic się nie dzieje. Tak monotonnego filmu dawno nie widziałam. Ja osobiście nie polecam
"Melodramat" nie bylo czego sie spowiedziewac ... Obejrzalem go tylko ze wzgledu na ta aktoreczke , ktorej role w serialu The Walking Dead szykanowalem , za co zostalem zaatakowany przez zatwardzialych fanow "nieznanej jak dotad" aktoreczki ... Wiec zeby nie bylo ze oceniam ja po kilku odcinkach TWD , obejrzalem ten flim , czego serdecznie bardzo zaluje , moje zdanie o aktorce zmianie nie uleglo , ale co sie wynudzilem na tym filmie to nikomu tego nie zycze ;x
Zgadzam się. Co się wynudziłam... tak do momentu aresztowania jeszcze nawet całkiem niezły ale później już nade nużący. Mam wrażenie, że potencjał nie został w pełni wykorzystany, tematyka dobra ale wykonanie już nie bardzo.
Widzę, że bardzo chcesz się posłużyć prymitywną dychotomią przeciętnego oglądacza. Albo gorzej, ironią. Tylko po co?
Nie każdy film, w którym się strzelają jest ciekawy, jak i nie każdy film, w którym się nie strzelają jest nudny. Co nie oznacza, że "Spotkanie" nie może okazać się nudne.
Cholernie nudny film z nudnym, bezpłciowym panem.