Spotkanie

The Visitor
2007
7,4 9,0 tys. ocen
7,4 10 1 9010
7,3 12 krytyków
Spotkanie
powrót do forum filmu Spotkanie

Podejść do tego filmu miałam kilka, chyba za piątym wytrwałam do końca. Kompletnie nic się nie dzieje. Tak monotonnego filmu dawno nie widziałam. Ja osobiście nie polecam

ewek513

kolezanka mi polecila, nudny moze byl ale ma przeslanie

ewek513

"Melodramat" nie bylo czego sie spowiedziewac ... Obejrzalem go tylko ze wzgledu na ta aktoreczke , ktorej role w serialu The Walking Dead szykanowalem , za co zostalem zaatakowany przez zatwardzialych fanow "nieznanej jak dotad" aktoreczki ... Wiec zeby nie bylo ze oceniam ja po kilku odcinkach TWD , obejrzalem ten flim , czego serdecznie bardzo zaluje , moje zdanie o aktorce zmianie nie uleglo , ale co sie wynudzilem na tym filmie to nikomu tego nie zycze ;x

ocenił(a) film na 5
ewek513

dokładnie, ja tak samo, nigdy nie mogłem się zebrać żeby go całego zobaczyć

ocenił(a) film na 4
ewek513

Zgadzam się. Co się wynudziłam... tak do momentu aresztowania jeszcze nawet całkiem niezły ale później już nade nużący. Mam wrażenie, że potencjał nie został w pełni wykorzystany, tematyka dobra ale wykonanie już nie bardzo.

ocenił(a) film na 8
ewek513

nudny? swiat oszalal

ocenił(a) film na 7
czekina

za mało sie szczelali

skorn

Widzę, że bardzo chcesz się posłużyć prymitywną dychotomią przeciętnego oglądacza. Albo gorzej, ironią. Tylko po co?

Nie każdy film, w którym się strzelają jest ciekawy, jak i nie każdy film, w którym się nie strzelają jest nudny. Co nie oznacza, że "Spotkanie" nie może okazać się nudne.

Cholernie nudny film z nudnym, bezpłciowym panem.

ocenił(a) film na 7
Piotrek4

jak sobie życzysz, mistrzuniu