PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=394295}

Sprawiedliwość ulicy

Urban Justice
2007
5,9 4,8 tys. ocen
5,9 10 1 4770
Sprawiedliwość ulicy
powrót do forum filmu Sprawiedliwość ulicy

Duże nadzieje i duże rozczarowanie....
Oczywiscie idea filmu jest wspaniala...Ginie dobry policjant,dobry mąż.Jego tata msci sie i szuka mordercy syna...Wszystko ok ale film jest totalnie przewidywalny i chcialoby sie powiedziec "ale to już było" i to wiele razy.
Te ujęcia Segala i innych w jadących samochodach..Kpina...21 wiek a oni takie badziewne triki robią...Chyba budzet byl mizerny (producent - Seagal).
Naciągane 5/10 tylko dlatego ze lubie w sumie Seagala.

ocenił(a) film na 8
BigDragon

"Wszystko ok ale film jest totalnie przewidywalny i chcialoby sie powiedziec "ale to już było" i to wiele razy."

Jeezzu! A czego chciałeś po filmie akcji?! Głębi i rozważań filozoficznych?!
Ludzie dajcie spokój! Kpiną są komentarze takie jak ten. Żaden film akcji nie ma skupiać się na fabule i życiorysie bohaterów, a na strzelaninach, wybuchach, a w tym przypadku na walce wręcz. A tego w tym filmie nie brakuje (w przeciwieństwie do poprzednich).
Więc uprasza się o nie wypisywanie pierdoł na forum.
Ten film nie aspiruje do miana inteligentnego dzieła, tylko czystej rozrywki i taki właśnie jest. Jeśli tego nie pojmujesz to szczerze współczuję.

P.S. Budżet był niski, bo to film wydawany bezpośrednio na DVD, co wcale go nie przekreśla. Wręcz przeciwnie!

ocenił(a) film na 1
Mr_Mangas

"Kpiną są komentarze takie jak ten"
"Więc uprasza się o nie wypisywanie pierdoł na forum"

Wez se stary na wstrzymanie.Masz udzialy w firmie ktora wyda ten film na DVD?Bo rzucasz sie jak Żyd po pustym kościele.Walnij se kilka razy glowa w worek treningowy na ostudzenie...

Wyrazilem swoja opinie i dalej ja podtrzymuje.
Walka wręcz?He,he.Podstarzaly aktor stoi praktycznie w miejscu,ubrany w plaszcz lub w kurtke (zeby sadła nie bylo widac) i macha rekami - rzadko nogami.
Zdaje sobie sprawe ze film akcji to ma byc film akcji a nie tkliwe romansidlo lub dramat spoleczny.Oceniejac ten film przez pryzmat filmu akcji,biorac pod uwage ze mamy rok 2007 i mozliwosci techniczne jakie obecnie sa dotepne ocenilem ten film nisko.
To ze film jest bezposrednio wydawany na DVD czy ma byc hitem kinowym mnie nie interesuje.Poza tym nie chce mi sie wiecej pisac bo ogladam ciekawsza pozycje akurat...