Polecam rozjasnic sobie ekranisko przed seansem, bo ciemnosc i mrok to główne atuty tego filmu.
Pryzynam ze z kumplem ogladam filmy ze Stevem tylko po to aby sie dobrze posmiac, oczywiscie nie wypada dac tu nic ponad 1, ale sa tu momenty naprawde komiczne dlatego warto sprawdzic tego klasyka. Sama twarz Stevena to w chwili obecnej komiczny twor.
,,Polecam rozjasnic sobie ekranisko przed seansem, bo ciemnosc i mrok to główne atuty tego filmu''
albo kup se odrazu lampke nocną i okulary do oglądańa tv to dostrzeżesz inne atuty tego filmu jak np. niezłe sceny walk
ps. jak ty dajesz temu filmowi 1 to ciekawe co powinen dostać ^terrorysta i czarny świt chyba minus 150
^ mimo że seagal jest dla mnie jednym z lepszych aktorów do te 2 filmy należą do pierwszej 10tki najgorszych filmów jakie w życiu widziałem ( natralnie filmów akcji :) )
Terrorysty nie widziałem, ale skoro jest tak fatalny to napewno sprawdze, można sie pośmiać? Czarny świt ostatnio był na widelcu 1/10 oczywiście, mniej sie nie da. Dam URBAN JUSTICE 1/10 ok był tez mega kupą, ale nieco lepszą chociaż mniej zabawna. Polecam ponadto tobie oglądac więcej róznych filmów także akcji, bo Seagal to nie wszystko. Poza tym ja traktuje nowe filmy ze Stevem jako komedie. Stare rzeczy były ok, do LIBERATORA 2, znaczy ok sensacje od tamtego czasu robi same komedie.